женски имена

Името е важно за всеки от нас, дори и да не си го избираме сами. Тъй като то е първото, с което хората ни запомнят и може да се отрази на възприятията, хората имат право да сменят името си, ако не го харесват. Днес ще ви представим кои 5 женски имена са наситени със силна енергия.

Истина е, че не ние си избираме името, а нашите родители, но така или иначе то отразява същността на нашата личност, пишат от actualno.com. Вярва се, че съдбата на всеки човек, както и неговият характер се предопределят точно от неговото име. Има имена, които носят по-силен енергиен заряд с уникалното си съчетание от букви и скрит символизъм. Вижте кои женски имена дават на притежателките си определена харизма и силна енергия:

Александра
По принцип, всички имена, с начална буква “А” носят положителен заряд. Но тъй като значението от гръцки на името Александра е “смела” и “защитничка”, жените, носещи това име са наистина изключително смели, инициативни и борбени.

Анна
Още едно силно женско име, което започва с буквата „А“. При него допълнителна сила му придава и повторението на буквите. Жените с това име винаги са център на внимание. Те са красиви и интелигентни. А значението му е “благодат”.

Виктория
Значението на името Виктория е “победа”, което прави жените, носещи това име родени победителки, те не се отказват лесно от своите цели, знаят какво искат и обичат да бъдат в центъра на събитията.

Екатерина
Името Екатерина означава “чиста, девствена” и жените, които го носят са не само магнетични и красиви личности, те се отличават с висок интелект и силно чувство за справедливост.

Ирина
Значението на това древногръцко име е “мир”. Жените, които се казват Ирина, наистина са много добри и миролюбиви, винаги са готови да помогнат и са невероятни приятели и брачни партньори. Те са много чувствителни, изящни и хармонични лисности.Как да използваме могъщата енергия и сила на кристалите?Aĸo paзпoлaгaтe c paзнoвидни ĸpиcтaли и жeлaeтe дa paбoтитe c тяx зa eнepгийния ви бaлaнc, бeз дa зн…Sep 15 2019skafeto.comЕжедневните навици, които изпиват нашата енергия

loading...