да вбесиш българите

Всяка нация си има ахилесова пета и засягането на някои въпроси може за секунди да превърне стоящия срещу тебе събеседник в разгневен звяр. Българите не само че не правим изключение, а напротив – има няколко теми, които със сигурност могат бързо да вдигнат адреналина ни и да предизвикат буря от емоции.

Може би най-сигурният начин да вбесиш българин е да се изцепиш, че страната ни е супер, защото има много яки жени, а цените на алкохола в курортите ни е без конкуренция. Фактът, че повечето западни туристи свързват страната ни с жени и пиене, а не с неизброимите природни и културни забележителности, се приема „на нож“ от българите, пише „Стандарт“. „А, България, Стоичков, разбира се!“ е друга реплика, която е трън в очите ни.

Причината – при толкова именити наши сънародници в най-различни поприща, чужденецът знае единствено за големия №8. В топ 5 на репликите, които истински разгневяват българите, попадат още въпросът дали страната е била част от СССР, констатацията, че София не предлага нищо особено в туристически план, както и въпрос от типа „Ама чакайте, цар Самуил не е ли всъщност македонец?“.

Това са 10-те човешки органи, които са най-безполезни за човешкото тялоПо-долу ще ви дадем 10-те човешки органи, подредени по тяхната намаляваща степен на безполезност. 1)…Jul 6 2017skafeto.com


loading...