чудотворни места в България

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Много места в България се свързват с различни странни неща, които се случват, след като ги посетим. Говори се и за много такива, които променят живота, лекуват болести и помагат в беда. Определено има обаче 5 места в България, които в продължение на дълги години са се доказали като чудотворни и сбъдват желания. Хиляди хора от цялата страна се стичат към тях, за да поискат това, което им пречи да се радват истински на живота. Други се отбиват, за да променят към добро съдбата на свои роднини, близки или приятели. Някои от тези места са много популярни, други – по-малко известни. Общото между тях е, че се считат за петте най-силни енергийни полета в страната.

Трудно е да се обясни откъде идва тази енергия – от Космоса, от Господ или от дълбините на Земята. Неоспорим факт обаче е, че много хора, които са си пожелали нещо там, са станали свидетели как то се сбъдва.На две места в България извира чудотворна жива вода. Вижте къде се намира и какви болести лекуваВ близост до селата Вонеща вода и Леденик, разположени в област В. Търново, община В. Търново, е кап…Jul 6 2017skafeto.com

Руската църква в София е може би най-известното от тези места. Нейната слава отдавна е прехвърлила пределите на България и привлича и чужденци, които оставят желанията си, изписани на лист хартия и адресирани до архиепископ Серафим, чийто мощи се съхраняват в криптата на църквата.

Тайнствена сила крие и пещерата Орлова чука, отстояща на 45 километра от Русе. Тя е втората най-дълга пещера у нас с дължина на галериите над 13 километра. Там желанията се сбъдват, след като се пие вода или се потопи ръка в изворчето на пещерата. Не случайно пък езерото, намиращо се в пещерата Леденика е наричано Езерото на желанията. Според поверието, за да се сбъднат желанията, е достатъчно да се потопят двете ръце във водите му.

Посещавайки Рилския манастир, мнозина са се отбивали и в малката пещера Св. Иван Рилски. Там желанията се сбъдват, ако човек успее да мине през дупката малко след входа. Това означава, че човекът е праведен и желанията му ще бъдат чути. Като Мостът на желанията е известен мостът във варненската Морска градина. Според вярванията, за да се сбъднат желанията ни, трябва да минем под него със затворени очи и да си ги каже наум. Някога под моста е имало езеро с водни лилии. Сега нещастно влюбени от цялата страна хвърлят монети на мястото, където се е намирало, за да стане любовта им споделена.Четири уникални места в България, за които не сте и подозирали (СНИМКИ)България притежава страхотна и уникална природа и история. Родината ни е толкова богата на природни …May 29 2017skafeto.com