цар Киро

Грандиозен купон спретна Цар Киро за раждането на свое правнуче.
По време на веселбата цялата ромска фамилия се настани върху златни царски тронове. Отрупани маси с най-скъпите и отбрани мезета и питиета.
50 бона пръсна Цар Киро за правнуче: Мята пачки като Тодор Колев

Цигански оркестър с часове забавлява на уше частното тузарско парти на Рашкови, пише вестник „България днес“. Видеооператори и фотографи, които документират всяка наздравица и пожелание на микрофона от Цар Киро и спътницата му Царица Костадинка, която седи по турски със скръстени крака на баровския стол. Банкноти от по 50 и 100 лв. в ръцете на певците, които и за миг не спират да поздравяват щастливия прадядо и компанията.

Това представляваше чалга вакханалията, сътворена в града под тепетата. На масата пред бившия затворник се лееше марково и отлежало уиски, чиято цена достига 200 лева. Храната е на корем, а атмосферата обагрена от бесни кючеци, в които дейно участие взима и самият Кирил Рашков в разгара на купона. Целият масраф е излязъл малко над 50 000 лева.

„Много хубаво се получи. Празнува раждането на правнуче. Много се радвам, че бях там, ние сме приятели„, лаконичен бе пред „България днес“ видеооператорът Митко Касъмов, заснел бурния купон, без да издава повече подробности от страх Рашков да не му се разсърди.
50 бона пръсна Цар Киро за правнуче: Мята пачки като Тодор Колев

От разпространените клипове се вижда, че празненството се разгаря на тузарско място, с панорамна гледка към пловдивските тепета и стени, които всъщност са големи прозорци. В помещението има и кухненски бокс и то навява повече на собствена резиденция, отколкото заведение.

На няколко пъти гьобеците спират, за да може Цар Киро и Царица Костадинка да вземат микрофона и да отправят сърдечни поздрави към всички близки и приятели, уважили събитието. Дори в един момент Кирил Рашков се разчувства, споделяйки, че най-много на този свят обича децата.

И докато трае веселбата в клана Рашкови, 42 000 лв. за данък сгради, автомобили и такса смет дължат на община Садово шестима души от фамилията на Кирил Рашков по информация на „24 часа“. Сред тях са синът му Ангел и съпругата му царица Костадинка, които също мятат кючеци на купона, както и един от внуците му – Кристиян.

Образувани са шест дела и са дадени на съдия-изпълнител, споделят от община Садово. Рашков и още трима от фамилията вече платили 52 000 лв. налози, които били събрани принудително.
Домът на Цар Киро и палатите на сина му Ангел и внука му Йорго в пловдивското село Катуница бяха опожарени от разгневени жители на 23 септември 2011 г.

Причината бе, че на същата дата хора на Рашков прегазиха с микробус 19-годишния Ангел Петров. Ден по-късно спря сърцето и на 17-годишния му приятел Павел Толев.
Близо осем години по-късно родата на Рашков явно е позабравила за проблемите в Катуница и продължава да живее царски и охолно.

Внукът на цар Киро лети с 320 км в час по магистралата и слуша дива чалга! (ВИДЕО)Магистралите са ефективен начин хората да се придвижват бързо до различни дестинации. Въпреки това и…Jul 27 2016skafeto.com


loading...