самотни старини

Няма безгрешни хора и това е ясно на всички ни. Това, което отличава успешните от неуспешните хора, е начинът, по който се справят с грешните си решения. Ако ги признаем и коригираме, това е правилният път към щастието и успеха. Затова днес ви представяме 6 грешки, които ни обричат на самотни старини, за да можем да ги открием навреме и да вземем нужните мерки.

Докато сме млади, не мислим за навиците си и ни се струва, че старостта е много далеч. Мислено си представяме, че когато остареем, ще сме заобиколени от голямо и задружно семейство, пишат от jenata.blitz.bg. За съжаление, в действителността може да се окаже не толкова красива! Всичко е въпрос на навици, които се формират от ранна възраст. Ако не бъдат коригирани, с годините те могат да окажат пагубно влияние върху човека.

Кариера
Мнозина смятат, че човек първо трябва да изгради кариера и едва след това да създаде семейство. Подобно състезание обаче може да продължи много години. Основната причина е синдромът на отличника, заради който жената не може да живее по друг начин. През цялото време тя ходи на работа и не й остава време за личен живот. А ако в детството си е живяла доста бедно, като зрял човек тя ще се старае да работи усилено, за да не се налага да изпитва никакви нужди.

Удобство
Всеки мъж мечтае да има до себе си разбрана и нежна жена, която няма непрекъснато да му задава въпроси от рода на къде си бил и т.н. Да го посреща винаги с усмивка, т.е. да му е удобна. Но ако за целта жената трябва да се пречупи, да промени принципите и характера си, тогава рано или късно мъжът ще престане да се интересува от нея. Един съвет: не търсете мъж, заради когото ще трябва да се промените кардинално!

Липса на желание за интимност
Има жени, които по ред причини не желаят да имат интимна връзка с мъж. За мъжа обаче това е основното в една връзка. Докато не промените отношението си към секса, дълго време ще бъдете сами!

Завишена самооценка
В днешно време жените обичат да мерят силите и постиженията си с мъжете. Една образована и успешна жена трудно ще срещне достоен мъж, който да й подхожда. Оценете адекватно мъжете, които искат да са с вас, не навирвайте нос и не се самопровъзгласявайте за царица, защото със сигурност не сте чак толкова добри, за колкото се смятате!

Свободен полет
Свободолюбивите жени не са във възторг от мъже, които се опитват да потиснат свободата им. Единственото нещо, което те желаят, е да са независими. Ако връзката им стане по-силна, този тип жени започват да се чувстват некомфортно и бързат да се разделят с партньора си.

Липса на инициатива
На всяка дама й е приятно да получава комплименти и подаръци от мъжа до себе си, но ако не може да даде нищо в замяна, партньорът й много скоро ще се умори. Много е важно жената да е активна и от време на време също да глези с подаръци и изненади любимия си.Петте зодии с най-проклетия характер: Ако ги има около вас, гледайте да не предизвиквате гнева им!Има зодии, с които много трудно можеш да разбереш, заради как се отнасяш към другите, какъв характер…Nov 22 2018skafeto.comС тях е най-трудно. Ето кои 3 зодии са с най-чепати характериОбщуването невинаги е лесно. Хората са различни и емоциите ни често диктуват поведението ни. Поняког…Feb 18 2018skafeto.com

loading...