не ви харесват

На всички ни е ясно, че няма как да се харесаме на всеки и да бъдем в добри отношения с всички хора, с които се запознаваме в ежедневието си. Понякога обаче това не се дължи на несъвместими характери или пък на твърде различни философии на живота, а на някои поведенчески модели, които използваме, но са отблъскващи за останалите. Днес ще ви представим кои 9 неща карат хората да не ви харесват, за да можете да се самоусъвършенствате, като модифицирате поведението си.

Когато се запознават с някого, хората подсъзнателно си съставят мнение за него почти веднага. Понякога това мнение се опровергава по-късно – доста от нас имат приятели, които не са харесвали, преди да ги опознаят, пишат от expert.bg. И все пак – какви неща ни карат да не харесваме някого в началото на познанството ни – реално или онлайн – с него? От Business Insider посочват някои.

1. Публикуването на прекалено много снимки в социалните мрежи. Повечето хора го смятат за дразнещо.

2. Прекалено много или прекалено малко приятели във Facebook. Според проучвания златната среда е 300 приятели.

3. Споделянето на много лична информация още в началото на познанството.

4. Задаването на много въпроси за другия човек, без да казвате нищо за себе си. Това кара хората да се съмняват в искреността ви.

5. Да криете емоциите си. Така ще ви опознаят по-трудно.

6. Прекалено мило поведение. То също може да събуди подозрение.

7. Самохвалството и особено хваленето с това, че познавате влиятелна или известна личност,

8. Прекалена изнервеност, несигурност.

9. Липсата на усмивка.Петте зодии с най-проклетия характер: Ако ги има около вас, гледайте да не предизвиквате гнева им!Има зодии, с които много трудно можеш да разбереш, заради как се отнасяш към другите, какъв характер…Nov 22 2018skafeto.comТайните на вашия мозък се проявяват във вашето поведение! Не случайно го наричаме суперкомпютърМозъкът е нашата Вселена, позволяващ ни да надникваме все по-дълбоко както в макро-, така и в микрок…May 4 2017skafeto.com

loading...