Когато ни се скъса чорапогащника, първото нещо, което искаме да направим с него е да го изхвърлим като непотребна вещ. Но малцина от нас знаят, че той може да ни послужи за доста нещаи можем да му намерим полезно приложение. Ето ви девет причини, поради които не трябва да хвърляте стар и скъсан чорапогащник:
1. Торбичка против молци
Чорапогащника може да ви послужи за торбичка против молци. Ушийте си торбичката, като я напълните с лавандула, която отблъсква молците.Той си сложи мокри чорапи преди лягане. След това всички започнаха да прилагат този метод за…Периодът между декември и март е белязан не само от празници и сняг, но и от настинки, вирусни инфек…Feb 15 2017skafeto.com

2. Идеално средство за полиране на мебели

Чорапогащникът се прави от капронова материя, а тя е идеална за почистване на всякакъв тип мебели. Ще се учудите, всички мебели ще светнат след като минете с чорапогащника по тях.
3. Накрайник за прахосмукачката
Може би сте го правили, но ако не сте, сложете скъсаният чорапогащник върху тръбата на прахосмукачката. Така ще можете да си изчистите спокойно и да не се притеснявате прахосмукачката да засмуче някой ценен предмет, например обица или внтче, който сте затрили някъде из къщи.
4. Покритие за метла
Капроновото покритие на чорапогащника позволява на метлата да издържи по-дълго време и да не се късат клонките й.
5. Връзване на зеленчуци
Капронът е доста здрав и е идеален да обвържете зеленчуците в градината. Можете също да връзвате и млади дръвчета, домати и други. Връзката ще ви бъде изключително здрава.
6. Мрежичка против насекоми
Ако мрежата ви против комари има дупка, то с помоща на чорапогащника можете лесно да я закърпите
7. Отличен ароматизатор
Напълнете чорапогащника с билки и ароматни цветя и го оставете в колата или вкъщи.
8. Калъфче за четки за боядисване
Капроновата торбичка от чорапогащник е страхотна за съхранение на четките за боядисване. Тя хем не се замърсява, хем не се къса. А ако имате буркан с боя, то можете да го покриете с капрон против мръсотия и бучки.
9. Облицовка за цветя
Чорапогащникът ще помогне на водата да не се стича по перваза ви.Това ще ви накара да си слагате лук в чорапите абсолютно всяка вечер! Освен, че ще ви подмлади, лукът…Да си напъхате лук в чорапите? Това сигурно Ви звучи като някаква шега. Практиката на поставяне на л…Jan 19 2017skafeto.com


loading...