Игри на волята

Фолкпевецът Азис отново ще влезе в ролята на тв водещ от есента, шушукат упорито в светските среди. Според запознати продуцентите на новото риалити „Игри на волята“ са поканили певеца за лице на шоуто, като все още не е ясно дали ще се изявява сам или отново в комплект с Алекс Сърчаджиева и Ники Кънчев.БТВ запълни дупката от Слави: Снимат трескаво тотален хитСагата с това кой ще заеме мястото на Слави Трифонов, след като Дългия се оттегли от ефир, малко по …Jun 10 2019skafeto.com

Шоуто трябва да започне през новия телевизионен сезон на мястото на „Биг Брадър“. Най-известната къща в България вече е съборена, съобщава „Хот арена“. През последните два сезон рейтингът на шоуто се понижи. Това натежа и продуцентите на шоуто решиха да заложат на нов формат, отколкото да се опитват да възкресяват интереса към старото.

„Игри на волята“ ще се снима в морската ни столица Варна, но за момента подробностите около сценария и участниците се пази в пълна тайна. Според запознати паричната награда ще е на стойност 200 000 лв., като в риалити формата участие ще вземат равен брой известни и неизвестни личности у нас.

Светските хроники твърдят, че първият участник е телевизионният водещ Наско Михайлов. В последно време той се оттегли от светското пространство и по този начин искал да възроди кариерата си на телевизионер.

През кастингите са минали и солидно количество от родните плеймейтки, които дават мило и драго за телевизионната слава.Бившата на Слави с голяма издънка в ТВ реалитиМагдалена Ангелова, по-известна като бившата голяма любов на телевизионния шоумен Слави Трифонов, от…Jun 1 2019skafeto.com

loading...