Caviar

Руската компания Caviar за дизайнерски смартфони и аксесоари представи колекцията си от с новите специални модели на iPhone 13 Pro и 13 Pro Max. Най-скъпият модел се оценява на 3 095 000 рубли, което е малко над 36 000 евро.

Колекционерски iPhone 6s на Caviar с позлатена гравюра на руския президент Путин се оказа притежание на арестувания в началото на месеца в Украйна Евелин Банев-Брендо, пише сайтът Защото.

На гърба му е монтиран капак от титан и позлата, барелефът на Путин е допълнен с гравюра на руския герб и силуетите на Кремъл и на храма „Василий Блажени“ в Москва. В долната му част е подписът на президента на Русия и надпис Supremo tre volte – „три пъти върховен“. Според експертите и от този модел, според традицията на фирмата, има само 99 бройки – за около 3000 долара едната.

Сегашните цени на Caviar за най-високия клас дизайнерски iPhone 13 Pro и Pro Max са петцифрени в евро (над 3 милиона руски рубли), което ги прави най-скъпите телефони в света от новата серия.

Моделът „Total Gold“ се предлага във всяка конфигурация, в която iPhone 13 Pro и 13 Pro Max се предлагат на цена от 32 000 евро до 36 240 евро.

Корпусът на устройството е изработен от плътно 18-каратово злато с художествено гравиране в бароков стил. В центъра на задния панел, вместо отхапаната ябълка на Apple, e eмблемата на руската фирма – златна корона.

Най-евтините iPhone 13 Pro и 13 Pro Max от колекцията се наричат “Temptation“ (изкушение). На задния капак на тези устройства, изработени от лилава питонова кожа, има триизмерно изображение на змия с двойно златно покритие по стандарт 999.

iPhone 13 Pro 128 GB се предлага на цена от 4300 евро.

Само 99 копия ще бъдат направени във всеки дизайн. Всеки уникален номер ще бъде гравиран отстрани на смартфона.

Виж още:Брендо ползвал телефон от злато с облика на Путин (Снимка)Уникален телефон с лика на Путин е ползвал Евелин Банев-Брендо, става ясно от разпространените снимк…Sep 11 2021skafeto.com

Сензация: Брендо арестуван в КиевНаркобосът Евелин Банев – Брендо е арестуван в украинската столица Киев. Българският ъндърграунд бос…Sep 10 2021skafeto.com

Брендо проплака: Искам в български затворЕвелин Банев-Брендо е поискал от съда да излежи присъдите си в наш затвор, а не в румънски или итали…Sep 20 2021skafeto.com


loading...