Вдовицата Ева Найденова призна, че е имала две извънбрачни афери, докато съпругът й Гого бил жив. За сметка на това пък след смъртта му все още не можела да продължи напред и през главата й изобщо не минавала мисълта, че може да погледне мъж с различно от приятелско око отново, съобщава вестник „Ретро“.
Все пак покойният вокалист на музикална формация „Тоника“ не си отишъл в лъжа. И за двете изневери научил директно от съпругата си, която не можела да поддържа лъжите и да живее двойствен живот.
Най-много го жегнал фактът, че и двамата мъже, с които жена му имала афери, били негови познати, че дори приятели. Гого обаче се оказал широко скроен и благороден и не им обърнал гръб, въпреки че мъжкото му достойнство било сериозно подкопано.Пълен обрат в отношенията между легендите на „Тоника“! Заровиха ли томахавките Ваня и Ева? (СНИМКИ)Очакваният бургаски сблъсък във „ВИП Брадър“ се оказа символично подаване на ръка. В първата мисия з…Sep 14 2018skafeto.com

„Те много уважаваха мъжа ми и той ги уважаваше много. Който не е имал любовници, пръв да хвърли камък“, коментира нелепия любовен четириъгълник гласовитата бургазлийка. Макар да не давала вид, че съжалява за грешките си в младостта, Ева изпитвала нечовешка вина, откакто загубила съпруга си. Тя така и не успяла да му поиска прошка за всички грехове към него, които натрупала през годините. „Ние бяхме като куче и котка. Непрекъснато исках да е на моето и правех много грешки. Инатях се, но после можех да поискам прошка. Докато Гого ми се е извинявал само два пъти в живота си, беше му трудно“, споделя певицата, цитирана от „Ретро“.
Eвa и Гoгo ce оженили мнoгo млaди. Когато той й предложил, тя още нямала и 20 години. C paзpeшeниe oт нeйнитe poдитeли двaмaтa cтaнали ceмeйcтвo и ce пoнесли нa ĸpилeтe нa мyзиĸaтa и любoвтa.

Не след дълго се ражда и техният син Димитър, който дълги години живееше в чужбина, но напоследък прекарва все повече време в родния Айтос, за да прави компания на самотната си майка. Въпреки че са минали повече от 4 години от кончината на певеца, съпругата му все още не можела да се отърси от скръбта и избягвала да говори по темата.
И до ден днешен тя не знаела от какво точно издъхнал той, зaщoтo нeгoвaтa бoлecт, зaceгнaлa нeвpoнитe в мoзъĸa мy, ce paзвивaла по непознат дори за медиците начин. Тя обаче била твърдо убедена, че трагичната му смърт не била случайна, а била вследствие на магия, поръчана от завистници.Скандал: Ваня от „Фамилия Тоника“ разкри кой я е изритал от групатаЗад изгонването на Ваня Костова от „Фамилия Тоника“ се оказват действията на Гого, а не нейната коле…Sep 24 2018skafeto.com

loading...