В навечерието на студентския празник – 8 декември, от архивите изплуват уникални снимки на днешните политици от най-хубавите им младежки години. Много от тях имат кетапи за професии, които никога не са практикували, но пък пазят умилителни и куриозни спомени от студентските си години. Най-емблематичната история на Корнелия Нинова от времената, в които следвала право в Софийския университет, е свързана с една студентска бригада. По онова време бригадите бяха задължителни както за студентите, така и за учениците от гимназиалните курсове.
Eто я Корнелия Нинова като студентка: Физическият труд не й се опъвал, но това я докарало до сълзи (СНИМКИ)
Eто я Корнелия Нинова като студентка: Физическият труд не й се опъвал, но това я докарало до сълзи (СНИМКИ)
Eто я Корнелия Нинова като студентка: Физическият труд не й се опъвал, но това я докарало до сълзи (СНИМКИ)Трус на „Позитано“ 20: Нинова заплита страшна интрига между Елена Йончева и Сергей СтанишевЛидерката на БСП Корнелия Нинова заплита поредната интрига в редиците на Столетницата, твърдят социа…Nov 11 2018skafeto.com

Физическият труд не се опъвал на амбициозната девойка от Крушовица, дошла да търси късмета си в столицата, но когато я разпределили по задължение в прословутия консервен завод в Айтос, й се плачело от недостижимите норми, които началниците поставяли на студентите.
Купоните след работа обаче компенсирали изтощението, а Корнелия все още се гордеела, че дала своя принос за производството на най-вкусните компоти у нас.
Университетските години бележат съдбата й и по любовна линия, защото именно като студенти с настоящия й съпруг Митко решили да се вземат на скромна сватба с малко роднини и приятели.Шофьорът на Корнелия Нинова съден за палеж: Соцлидерката изключително близка с компрометирания РуменШофьорът на Корнелия Нинова, който я возеше по време на двете катастрофи в края на миналата година, …Nov 5 2018skafeto.com

loading...