Гости и приятели на Thumbelina бяха първите, които прекрачиха прага на шоурума, в кв. Лозенец и в този момент се озоваха във вълшебния свят на бранда, вдъхновен от приказките на Ханс Кристиан Андерсен.

Създадена преди по-малко от година, Thumbelina бързо се превръща в различната марка за дрехи и печели все по-голяма популярност. Моделите й не остават незабелязани, защото всеки, носи своята уникалност и дарява притежателя му с индивидуалност, стил и класа. Прецизно подбраните италиански материи доставят истинско удоволствие при допир. Thumbelina e за жената, която създава своя гардероб с любов и внимание, в който елементите се допълват и надграждат през сезоните в хармония и елегантност. Всяка дреха носи личното послание – цитат от приказката „Палечка“. Този допълнителен акцент, отличава марката и прави дрехата още по-специална.

THUMBELINA - Приказният свят на облеклата отвори врати в София

Всъщност, зад магията на Thumbelina стоят „Малечка“ и „Палечка“ – именно така се наричат една-друга креативните приятелки Ангелена и Надежда, когато са едва на 9год. и още тогава вдъхновено са си казвали: „Ей, сега ще направим нещо заедно!“. И го правят! 20 год. по-късно те създават Thumbelina или „Палечка“, тяхното първо вдъхновение от приказките на Андерсен. „Всяка дреха, за нас е като дете.“, споделят те и именно затова и не биха я дали на всеки. „Дрехата, не е просто плат, в кройка. Тя оживява върху теб. Тя носи послание. Тя има душа. Тя трябва да те усети, точно така, както ти усещаш нея. Това е магия.“. Ангелена и Надежда са толкова прецизни в създаването на своята магия, че ако видят дори леко изкривен шеф – той трябва да бъде коригиран на мига.

THUMBELINA - Приказният свят на облеклата отвори врати в София

Thumbelina е за динамичните дами, с индивидуален стил, за дръзките дами, за мечтателките, за момичетата с нежни души и дори за най-малките… Палечки.“, казват с усмивка Ангелена и Надежда и повдигат завесата за новата си колекция „Little Marmaid”, като показват и първите модели от основната линия, допълнена с мини серията за момиченца.

THUMBELINA - Приказният свят на облеклата отвори врати в София

А какво ще е вашето послание от Thumbelina, може да разберете като посетите шоурума в сърцето на кв. „Лозенец“ (ул. Св. Осий Кордобски, жил. гр. Южен парк, бл. 113 /в непосредствена близост до Американското посолство/) и нека заедно да създадем вашата приказна история…

Посетете нашия УЕБ САЙТ

Последвайте ни и във ФЕЙСБУК