пол боевски

Служебно назначеният адвокат на сина на бившия щангист и олимпийски шампион Гълъбин Боевски, Пол Боевски, обясни, че „от събраните до момента доказателства не е доказано по безспорен начин, че е извърши престъплението, за което е обвиняем”. Изявлението адвокат Танева направи в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия.

Синът на Гълъбин Боевски арестуван с наркотициПол Боевски, който е наследник на олимпийския ни шампион Гълъбин Боевски, явно е тръгнал по стъпките…Apr 7 2019skafeto.com

В неделя съдът остави Пол Боевски в ареста, след като беше задържан за притежание на наркотици.  Името му нашумя още преди 11 години. Тогава 15-годишният ученик се простреля с газов пистолет в главата в столично училище. Баща му Гълъбин Боевски  по-късно беше заловен с голямо количество кокаин в Бразилия и  беше осъден на повече от 9 години затвор, но се прибра в България.

Според настоящата адвокатка на Пол Боевски разследването срещу него в момента е в много начален стадий.

„Нито автомобилът, нито жилищата, където е намерен наркотикът са негова собственост”, уточни адвокатката. По думите й предстои разглеждане за мярка неотклонение пред Софийския апелативен съд.

loading...