https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Птичето каца на рамото ти само веднъж. В правотата на тази мъдрост се убеди най-популярният в последно време адвокат във Врачанско.

Нелеп инцидент се е разиграл малко след 9 часа днес във Враца, съобщава BulNews. Джип е премазал адвоката, който спечели 1 млн. лева от футболни залагания.Втори милионер от Национална лотария в Търговище за по-малко от месец52-годишната Красимира Стоименова от град Търговище спечели 1 000 000 лева от Национална лотария. Къ…Apr 5 2019skafeto.com

Пострадалият е адвокат Вили Златунов, който изкарал новия си джип „Ягуар“ в междублоково пространство в района на стадиона във Враца и накарал жена си да му помогне да види дали стоповете на возилото работят изрядно.

Когато жената се качила в мощния джип, вместо да натисне спирачката объркала педалите и стъпила здраво на газта. Ягуарът тръгнал с мръсна газ назад, където в това време се намирал Златунов, и буквално минал през него.

След като прегазила адвоката, колата ударила друг автомобил и се забила в дърво на около 50 метра от мястото на инцидента. Златунов е откаран в болница с премазан крак и други травми, а в момента на мястото на инцидента има криминалисти, които описват какво точно е станало.Милионерът, дарил $4 млн. на Търново, бил обран в София„Няма ненаказано добро“, се казва в популярната българска поговорка. Силата й изпитва на гърба си и …May 8 2019skafeto.com