Азис Цветана Манева

Актрисата Цветана Манева и Азис, чийто клип с нейно участие предизвика сериозна полемика в социалните мрежи, гостуваха в „Шоуто на Слави“.
Отзвукът от клипа на песента „Позна ли ме?“ на поп фолк певеца Азис намери мигновен отзвук. Широката общественост бе разделена на два лагера – хората, които одобряват и адмирират посланието от клипа, и другите, които смятат, че актриса от ранга на Цветана Манева няма място в подобни продукции.

Цветана Манева изтъкна, че не разбира какъв е проблемът. Докато Азис нееднозначно каза, че според него, това е, че е циганин.Азис не издържа и изригна във Фейсбук: Проглушителните ви писъци на омраза продъниха земятаСлед премиерата на новата си песен „Позна ли ме“ Азис реагира на коментарите по негов адрес в социал…Sep 9 2018skafeto.com

„Хората искат циганинът да е интегриран, обаче когато видят един интегриран циганин, когато видят, че той започва да общува с правилните хора, да работи с правилните хора, казват: „Глупости, това не може да стане“, твърди певецът –

„Смятам, че ако бях бял човек, рус със сини очи и мъжествен, нямаше да го има този скок срещу мен.“

Актрисата добави, че по този начин е размила междата между чалгата и сериозното изкуство и подчерта, че въпросът за мястото ѝ е в клипа изобщо не стои, тъй като тя има правото да го направи.

„Това, което ме свързва с Васко е начинът, по който той подходи към този проект, начинът, по който ме покани и най-вече това, че мислим и чувстваме по един и същи начин и можем да поддържаме една такава кауза за отношението към различните“, споделя Манева.

Според нея клипът отправя послание, което би искала хората да чуят и ако някой се замисли, да коригира отношението си към хората.

„Мисля, че имаме проблем с необичане. Другото, което имам да добавя към това послание от клипа е, че хората не са лоши, просто са забравили, че са добри, но това ме плаши. Липсата на човеколюбие ме плаши, защото съвсем естествено след него идва липсата на родолюбие – от него няма нужда, след като хората не се обичат помежду си“, казва актрисата.

Стъпката, която всички сме длъжни да направим, според Манева, е да научим децата си да обичат.

Клипът на Азис с Цветана Манева се появи на 7 септември и към днешна дата има над 1 100 000 показвания в Youtube.Бабата на Азис удари внука си в земята по приходи и слава: Десетки хора се стичат всеки ден при пророчицатаЗа добро или за лошо, Азис у нас го знае мало и голямо. Неочаквано и за него дори обаче, член на ром…Jan 22 2018skafeto.com

loading...