Колева

Дългото отсъствие на българската актриса Елен Колева беше озадачило голяма част от нейните почитатели и последователи. Само преди броени дни обаче, тя се завърна под светлините на прожекторите и то точно, както подобава.

Колева направи истински фурор на международен кинофестивал, като успя да грабне цели две награди. Тя се завърна след дългото си отсъствие точно по холивудски!Неочаквана драма в живота на Папи Ханс: Решил е да преобърне живота сиПопулярният изпълнител и автор Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, изгуби своя баща …May 18 2019skafeto.com

Елен се яви на второто издание на фестивала 1MinuteFilmFestival, реализиран по идея на Тамир Моерат, и печели награда за най-добра актриса и за най-добър филм пред два препълнени салона.

Първото издание на фестивала е проведено през ноември месец на изминалата година на територията на ЮАР, в Кейптаун. Своята награда за най-добра актриса Елен Колева спечели с филма „Бездната, в която скочих“, а в категория „Best Romance“ тя се яви с филма „Двуезична“.

А ето и какво споделя самата Колева за участието си във второто издание на фестивала и впечатленията си от него:

„Представител от фестивала се свърза с мен преди два месеца в Инстаграм, разказа ми за идеята и ме покани да участвам със свой проект!”, сподели пред нас актрисата. И добави с вълнение за новото си предизвикателство:

„Идеята е да създадеш история с послание и да се вместиш във времето, което ти позволява формата в социалните мрежи като Инстаграм! Всъщност това е предизвикателство, защото наистина имаш малко време да разкажеш много! Самите проекти вече бяха създадени от мен, но настъпиха леки промени, като това, че промених текста със свой собствен! И двата ми филма са черно бели, музиката също е авторска!”, пише show.blitz.bg.Слави продава лукс апартамент с частен асансьор: Иска за жилището 2,6 милионаНапоследък новините около Слави Трифонов идват непрекъснато. След като феновете му свикнаха с идеята…May 17 2019skafeto.com

loading...