Антон Радичев Богомил Грозев

„Три години чакам бившият ми зет Богомил Грозев да махне ипотеката от апартамента ми. Ето сега най-сетне с дъщеря ми се разведоха и слава Богу с едно дело мина всичко. Надявам се да постъпи мъжки и най-сетне да говорим. Все пак имат три жилища, на едно от тях да си прехвърли тежестта по ипотеката и да ме освободи“. Това сподели големият актьор Антон Радичев веднага след като научи добрата новина, че дъщеря му Кристина официално е разведена с водещия на новините на Нова тв Богомил Грозев.
Актьорът разясни пред вестник „България днес“, че иска да даде под наем жилището си или евентуално да го продаде, но да бъде свободен „да прави каквото си иска с него“. „30 и повече години съм плащал за този мой апартамент. През 1979 г. ни взеха къщата с повече от декар двор до Южния парк, за да построят поликлиника. И оцениха всичко на 5000 лева. После ни посъветва един адвокат да си разделим сумата на две, иначе щяха да ни дадат само едно жилище и така получихме по един апартамент с брат ми. 30 години го изплащах този апартамент“, разясни актьорът.Щерката на Антон Радичев скри детето от баща му Богомил Грозев: Тв звездата се впусна в тежка сагаЖивотът на телевизионната звезда Богомил Грозев привидно изглежда, че е цветя и рози, но в действите…Aug 1 2018skafeto.com

В един момент, когато се появило внучето, той предложил на дъщеря си и Богомил да ипотекират апартамента му и да си построят къща в Бояна на земя, останала от майката на Грозев. „Баща му и майка му не са му приписали и един квадратен метър, но по закон къщата е на този, който притежава земята. Тоест на майка му, защото баща му почина. И сега се оказа, че апартаментът ми е на банката, а Богомил си има и къща...“, съжалява, че сглупил Радичев.
След като вече дъщеря му Кристина и журналистът се развели, той продължава да се надява нещата да се оправят и успокоят. „Иначе, ако ги бях оставил да си живеят в „Манастирски ливади“, нещата щяха да са други – нямаше да я има къщата, щях да съм свободен от ипотека и всичко да е ок. Но кой е вярвал, че Богомил и Криси ще се разведат“, споделя Радичев.
И все пак актьорът не унива, защото тези дни от „Топлофикация“ му върнали 800 лева. „Не можах да повярвам! Оказа се, че е тяхна грешката, и си взех парите“, смее се Антон Радичев.Легендарният актьор Антон Радичев на 71 г.: Цакат ни с топла бира, пенсии и заплати!„Мечтая за по-богати българи, за по-големи заплати и пенсии и най-накрая да имаме нормална средна кл…Jul 11 2018skafeto.com

loading...