Калин Сърменов татко

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов, който през май чукна 56 години, в сряда за трети път стана женски татко. Боряна – съпругата на известния актьор, прочул се като мафиота Милото от сериала „Седем часа разлика“, го дари с момиченце, проплакало в апогея на зодията Лъв. Двамата дълго време криха новината за очакваното бебе от медиите, като Сърменов категорично отказваше да говори по темата, пише hotnews.bg.

Калин, който на сцената на Сатирата в последните месеци се подвизава като благородния Дон Кихот на Сервантес, е баща на още две дъщери. През юли той омъжи в разкошна вила край София най-голямата, Дария, родена от първия му брак. От втората си съпруга Боряна 56-годишният актьор има още едно момиче – тийнейджърката Димана.

Имената на двете красавици започват с „Д“, за да подновят първата буква от името на баба си. Според близки до шефа на Сатирата обаче името на най-малката принцеса в семейството започва с „А“. Романтичната приказка на Калин и голямата му любов започва, когато той е на 35, а тя едва на 17 години. Първата им среща е в коридорите на Сатиричния театър, където смелата Боряна прави решителната крачка към своя любим.

Калин Сърменов: Влизам в политиката, за да се справя с боклуцитеКалин Николаев Сърменов (роден на 25 май 1963 г.) е български актьор. През 2012 г. е назначен за вре…Feb 12 2017skafeto.com

„Бях проучила преди това къде му е гримьорната и му подарих цвете“, разказва Боряна. „И аз отидох при нея, ама тя беше много малка и викам: „Какво да те правя сега? И я заведох да я черпя една кола и така беше. След това имаше дълъг период, в който се чувахме, виждахме, докато накрая нещата се случиха“, щастлив е с днешна дата Калин Сърменов.

Калин Сърменов омъжи дъщеря си и похвали зетя: Не дреме по кръчмите (СНИМКИ)Калин Сърменов омъжи дъщеря си Дария! Щерката на актьора пристана на Александър Илиев на тържество с…Jul 11 2019skafeto.com

loading...