Новини

Албена Денкова с трогателна изповед в ефир: Разкри коя е личната им болка с Максим Стависки

Албена Денкова с трогателна изповед в ефир: Разкри коя е личната им болка с Максим Стависки
  • 741
    Shares

Двукратната световна шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова бе гост в предаването „Събуди се” по Нова телевизия. Тя говори за участието си в галаспектакъла в София преди дни, за своя партньор на леда и в живота Максим Стависки и сина им Даниел. Албена разкри и нещо много лично – че двамата с Максим са доста затворени в живота.
Ето част от изповедта на Албена Денкова:
„Искам синът ни Даниел да намери своето място в живота, така както сме направили ние. Той е още малък, на 7 години, но му липсва общуването с повече деца. Ние нямаме такива контакти със семейства с деца, да си ходим на госи и това му липва, тъй като той е общителен. Доста сме затворени в живота. Мислех, че като спра с активния спорт, ще се случи, но дълбоко съм се заблуждавала.Помните ли Максим Стависки? Не е за вярване какво възнамерява да направи 10 години след като почерни две български семействаНяма как да сте забравили руският състезател по фигурно пързаляне Максим Стависки. Партньорът на Алб…Dec 5 2017skafeto.com

Партньорството е много важно не само в спорта, но и в живота. Важно е да има момент, в който да хванеш някого за ръка. От 11 години с Максим вече не сме активни спортисти, което е дълъг период след спортната кариера, в който можеш да се реализираш като творец.
Искам зрителите да възприемат нашите съчетания не като спорт, а като спектакъл. Бях трогната от публиката на спектакъла в София преди дни и искам да благодаря на зрителите. Усещах аплодисментите им на леда, но после при директната им среща с тях много се развълнувах. Тези хора на различна възраст, ме трогнаха. Те не водят охолен живот и аз им дадох автографи върху билети за 60-80 лева.

Представих си от какво са се лишили, за да аплодират мен и цялата група на Върбов. През всичките неща, през които сме преминали, това е важно.
За мен големите препятствия са успехите в живота, да не се самозабравиш и да останеш здраво стъпил на земята. Ние с Максим имаме различни дублиращи качества, които са ни помагали да вървим напред.
Иначе моите подбуди никога не са били да бъда световна шампионка, толкова смело е като мечта и е невъобразимо да си го представиш. На леда ме водеше единствено любовта към този спорт, който обичам и харесвам….”
Източник petel.bgПомните ли прелестната Нина от култовия филм „Кавказка пленница“? Продължава да е възхитителна дори на 70 години (СНИМКА + ВИДЕО)Каквото и да се говори за руските филми, много от тях са страхотни. Харесвани и обичани от много пок…Dec 12 2017skafeto.com

loading…  • 741
    Shares

Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
300 трайно безработни лица от общините Разлог, Банско, Белица и Якоруда ще бъдат наети на…
error: Съдържанието е защитено!