Алекс Сърчаджиева София

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

„Времето лекува“, казва народът и тази максима често се оказва вярна. Но не винаги. Това показват последните публикации на актрисата Алекс Сърчаджиева, която в началото на годината претърпя една от най-тежките загуби в живота си – напусна я завинаги мъжът в живота й Иван Ласкин.

Още не мога да си намеря място от загубата. Много те обичам, любими, никога няма да те забравя. Това написа Алекс Сърчаджиева в Интернет три месеца след кончината на Иван Ласкин.Първа снимка на Алекс Сърчаджиева след смъртта на Ласкин: Неузнаваема еИзминаха повече от 40 дни от смъртта на актьора Иван Ласкин. На погребението му, което бе в началото…Feb 20 2019skafeto.com

Красавицата е загърбила тъжното настроение, което я бе обзело малко след края на януари, и вече трескаво работи. Сърчаджиева е стегнала багажа и решила да продължи напред, като първата й спирка ще е екскурзия до Франция. Това се случва след предложението да участва в главна роля в нова комедийна постановка в Сатиричния театър. Това ще бъде международният проект „Глобална комедия“, който ще се играе у нас и във Франция, съобщава столичен вестник.

Алекс ще замине за френската столица по-рано, но не по работа, а на екскурзия.
„Само да имам малко свободно време“, споделила идеята си Алекс пред жената на Чочо – Даниела.
Голямата любов на Петър Попйорданов е постоянното присъствие в живота на Алекс след кончината на Иван Ласкин. Често тя е като втора майка за малката София. Двете деца – осиновената Катя с детето на Ласкин са на една възраст, имат сходни занимания, харесват едни и същи игри и много се разбират.

„Допадат си, което е най-важното“, споделя Даниела, която често остава да спи в Алекс с момиченцето си.
„Искам да й вдъхна кураж. И двете сме в тежко положение, крепя я, защото я харесвам, а и защото Иван и Чочо бяха най-добри приятели, имаме и много общи спомени“, коментира Даниела приятелство си с Алекс и Иван.

36-ия рожден ден ще е първият за актрисата без любимия й мъж. Малко преди да се разболее, тя си спомня как са изкарвали този специален ден. „Имахме си торта, прегръдки, подаръчета за мен и Софи, винаги е било различно, но много щастливо“, разказва Сърчаджиева.

Освен жената на Чочо и колегите се опитват да развеселят Алекс. Те й изрязват сърца, пишат мили думички, слагат ги в гримьорната й и показват отношение и подкрепа. „Благодаря на всички хора, радвам се, че имам толкова приятели сред вас“, коментира Алекс жестовете на трупата на Сатиричния театър.Имот на Ласкин за стотици хиляди се превърна в змиярникСлед смъртта на Иван Ласкин, многобройните наследници не могат да се разберат за съдбата на имотите …Apr 20 2019skafeto.com


loading...