алекс сърчаджиева писмо ласкин

Актрисата и телевизионна водеща Александра Сърчаджиева реши да използва социалната мрежа Фейсбук, за да излее чувствата, които таи в себе си 6 месеца след смъртта на нейния съпруг Иван Ласкин. Алекс написа емоционално писмо до актьора и благодари на всички хора, които я подкрепят през последната половин година.

Ето какво накара Алекс Сърчаджиева да се усмихне отново

Публикуваме без редакторска намеса разтърсващите думи на Сърчаджиева:

„Шест месеца, Иване!!! Истината е, че не мога да повярвам!!! Сякаш е просто кошмар!!! Но няма тук да пиша и изливам чувствата си!!! Защото е тъпо и безсмислено!!! Единственото, което мога да постигна, е да ме разнасят по тъпите жълти вестници… С теб не веднъж сме говорили колко е важно човек да може да благодари!!! Колко хубаво звучи думата благодаря!!! Аз шест месеца мълча!!! Днес искам да Благодаря!!!

Благодаря на всички вас, които сте около мен тези шест месеца и с всички сили се борите да ме измъкнете!!! Благодаря ви от цялата си душа и сърце, че не ме оставяте!!! Благодаря ви за истинското приятелство и любовта, с която ме обгръщате!!! Благодаря ви, че ми помагате със София!!! Благодаря ви, че домовете ви са и мой дом!!! Благодаря ви, че ви имам!!! Обичам ви безкрайно много!!! Бих ви изброила, но ме е страх да не пропусна някой!!! Ама вие си се знаете де. Тази ваша любов и подкрепа аз няма да забравя до края на живота си!!!

А другото, мили мой Иван, е само между нас.“

loading...