струма затворена

Магистрала „Струма” край Дупница остава затворена и в събота. Става дума за участъка между Дупница и Бобошево. Причина за това е пожарът, който нанесе щети на надлеза в района, съобщи Нова телевизия.

Трафикът към 8 часа вече е интензивен. В петък вечерта в района на магистралата имаше близо 6-километрова колона от автомобили.

По маршрута има необходима сигнализация, която указва затворения участък. Съветът към шофьорите е, когато стигнат до Бобошево да се качат на АМ „Струма” и от там да продължат към Благоевград. Много от водачите пропускат тази отбивка, с което удължават своя маршрут.

АМ „Струма” край Дупница остава затворена

Борбата с пожари в цяла България продължаваОт началото на седмицата се разразиха пожари в две области в България – Хасковско и Пловдивско, като…Aug 14 2019skafeto.com

Конструкцията е част от ЛОТ 2 на магистралата. Повредите са сериозни – по колоните на моста, по лагерите, които осигуряват еластичност на съоръжението, по отводнителната инсталация. Отстраняването на щетите ще отнеме време, но все още не е ясно колко.
Какво време ни очаква през уикенда?Началото на уикенда ще ни посрещне с предимно слънчево време. По-съществени увеличения на облачностт…Aug 17 2019skafeto.com

loading...