Фолк певицата Андреа завря в миша дупка водещата Мира Добрева, заради отношението й към Ваня Костова в последните дни, пише агенция „Пик“. Журналистката от БНТ набеди певицата във вещерство.
„Мира, видях как плачеше след епитетите на Кулагин, но това не ти попречи да лепнеш грозни епитети към 60-годишна жена и да я накараш да плаче по същия начин. Е, хората сме понякога еднакви, дори не се усещаме. И живеем в собствената си проекция за случващото се около нас, която очевидно е дело на фантазиите ни!„, изригна по адрес на водещата Андреа.Розмари след ВИП Брадър: Дали съм спала с Ричард ще запазя в тайна, гаджето ми не ме е оставило„Гаджето ми не ме е оставило. А темата за секса с Ричард ще я запазя в тайна. Приятелят ми знае най-…Oct 26 2018skafeto.com

Блондинката бе запитана от свой фен на стори в „Инстаграм“ дали влиза в „Биг Брадър Ол Старс“, макар че досега не е участвала в реалити проекти.
Андреа отговори отрицателно на въпроса, но се възползва от възможността да изрази мнението си относно случващото се в Къщата.
„Как може да нямате отношение към една жена, постигнала толкова много. Самия факт, че не уважавате възрастта й, показва самото ви възпитание. Благодаря ти, Господи, че имам родители, които са ме научили как трябва да се отнасям към абсолютно всички хора“, допълни по темата Андреа.Ваня Костова превъртя във „ВИП Брадър“, иска да умира! Мира Добрева я срина: Злобна, агресивна бабичка!Съквартирантите във „ВИП Брадър“ водиха любопитен разговор за българските традиции. Роузи се поинтер…Oct 23 2018skafeto.com


loading...