Слабаков

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Кинорежисьорът Андрей Слабаков е разгневен заради световния скандал, който гръмна около Кубрат Пулев.
Кобрата целуна репортерката Джени Равало, по-известна като кралицата на голото суши, по време на интервю след победата си в Калифорния. Заради действията му журналистката, която се почувствала унизена и се оплака от сексуален тормоз, нае известната адвокатка Глория Олред и ще съди Пулев. В момента претендентът за световната титла на Международната боксова федерация е без лиценз за щата Калифорния и това ще остане така до изслушването му от Атлетическата комисия на 14 май.
Според приятелката на Пулев – Андреа, той всъщност е жертвата в скандала и трябва да съди Джени Суши за уронване на престижа.
Слабаков коментира пред „Ретро” драматичната ситуация около Кубрат и сподели мнението си за Джени Суши.Андрей Слабаков: Не може да превърнете 35% от България в Джурасик паркНе може да превърнете 35% от България в Джурасик парк – трябва да има баланс между хората и природат…Feb 6 2019skafeto.com

– Г-н Слабаков, заканихте се във „Фейсбук“, че ще заведете дело срещу американската репортерка Джени Суши.
– Да, ще я съдя за сексуален тормоз над риби. Това е недопустимо, аз съм еколог. Къде си пъхаш тия риби ти?! Какво е това нещо! Тя няма писмено съгласие от рибите, за да извършва тази гадост. От скаридите също. Нали Суши се налага със скариди и с умрели риби – питала ли ги е искат ли да вървят по нея.
– Тоест цялата история силно намирисва…
– Ама това е тъпотия абсолютна. Това са селските номера на холивудските звезди. Горкичките всичките са изнасилени от продуценти. Че ти какво правиш чисто гола в стаята на един продуцент в 2 ч. през нощта, може ли да ми кажеш?! Филмовата икона Катрин Деньов съобщи, че ще й е приятно някой да я ухажва. Това е вниманието на един мъж към една жена и тя би трябвало да бъде поласкана.
Освен това не видях нищо брутално в това, което е направил Кубрат. Голяма работа, целунал някаква умряла скумрия американска. Голям дерт! Да не й е извадил око. Тя трябва да му целува ръка и да бъде щастлива. Все пак той не е целунал монахиня. А като я целуна, тя бе толкова стресната, трогната и очарована, че му каза: Благодаря. След което разбра, че е сексуално тормозена. Ало, не на нас тия номера. Всичко иска да лапка кинти.

– Според мнозина Кубрат Пулев е трябвало да има едно наум в Америка, която бе подлудена от скандали за сексуални посегателства последните години.
– Човекът се държи нормално. Знам, че Америка е една недемократична, ненормална, болна държава. Аз съм бил там, така че съм виждал тези неща – те са потресаващи. Каниш жена на кафе и тя те съди за сексуален тормоз. Това означава, че тези жени в Америка са изключително незадоволени. Те искат по някакъв начин да им се обръща внимание, само че този начин е сбърканият – да водиш съдебни дела. Това е тъпотия. Тя се снима гола с някакви риби, а после ми обяснява за сексуален тормоз. Какви са тия глупости!
– Това явно си е сериозен бизнес.
– Естествено, че е бизнес. И всички тези леки жени от Холивуд не са никакви артистки за мен, а това са едни боклуци. Ходила да спи с продуцента, за да вземе ролята. Защото знае, че отвън чакат още 30, които ще направят абсолютно същото. След което това било сексуален тормоз. Да, към продуцента е сексуален тормоз обаче.

– В мрежата имаше коментари, че ако Кубрат беше целунал не жена, а мъж, нямаше да се вдигне такава олелия.
– Е, то ако беше целунал мъж, тогава щяха да му ръкопляскат и да бъдат много щастливи и ние щяхме да напишем колко е толерантен. Нямаше да е сексуален тормоз тогава.
– Да, но случаят може да му коства кариерата.
– Може да му коства кариерата, защото живеем в лайнян свят. Затова. Защото всичко тук се върти само около пари. Това е епидемия за пари. Няма никаква друга логика. Колко се почувствала ужасена и унизена, че някой я целунал. Трябва да се чувстваш унизена и оскърбена, ако никой не те е целувал. Кубрат е емоционален и го направи съвсем нормално, нямаше абсолютно никакъв сексуален подтекст. Защото тази девойка като я видиш, е ясно, че сексуален подтекст няма как да има.
– Любопитно е, че приятелката на Кубрат – Андреа, го защити.
– Ще го защити, разбира се, какво толкова е станало. Надявам се, че всичко ще си бъде наред. Щяло да му коства кариерата, защото целунал някаква репортерка… Ако стане така, означава, че на мен този демократичен свят не ми харесва. Това, което жените сами си причиняват в момента, им е бедна фантазията докъде ще доведе.

– Има ли дискриминация спрямо мъжете?
– Естествено, но това не е от сега. Ако например подадеш ръка на някоя жена в автобуса, тя те гледа сякаш кой знае какво си й направил. Това се нарича кавалерски жест. Като отвориш на жена вратата, тя те мрази. Защото ние сме еманципирани и сме равни. Щом сте равни, грабни една торба цимент и се затичай към Черни връх. Както казваше баба ми, едно време в трамвая, даже и да е почти празен, трима мъже да има, стоят винаги прави, за да може, като се качи жена, да си избере място, на което да седне. Без значение на каква възраст е. Това вероятно също е сексуален тормоз. Нещата станаха малоумни. Както виждате, се правят опити децата да избират от какъв пол са. Как да избираш, като това е ясно от самото ти раждане. Господ и природата са избрали.Андрей Слабаков написа хитова кулинарна книга, която е забранена за веганиНяма да повярвате, но Андрей Слабаков издаде книга за кулинарни съвети и здравословен живот. „Готвя …Jun 18 2017skafeto.com