Ани Салич станала жертва на нагла измама. Анонимен човек откраднал самоличността й и търгувал с опасна козметика от нейно име. Рекламната кампания течала в интернет пространството, където потребители се избивали да поръчват отровния продукт, като смятали, че бил любим на новинарката и с него тя поддържала външния си вид, съобщава „Ретро“.
„Много хора ме спираха по улиците извън това, че мои познати ми пишат и ме питат: „Това ли е тайната? Наистина ли този крем е толкова чудесен?”. В един момент разбрах, че някой от мое име продава един продукт, който може да е опасен – да е с живак, може да продава дори отрова. Те се позовават на конкретни медицински показатели, поставят имена, ето и моето лице е тук. И продават един продукт с домейн, който, оказва се, е регистриран в Панама“, жалва се Салич.Ани Салич се поболя от самота: Водещата от Нова телевизия не може да прежали мъжа си Бранко (СНИМКИ)Ани Салич е напълно изтормозена от драмите в семейството си и изглежда все по-изморена и съсипана, о…Jul 29 2018skafeto.com

Тя обаче не оставила нещата така и сезирала за случая полицията, а тя прехвърлила случая на ГДБОП, като в показанията се включила и актрисата Теодора Духовникова, която станала жертва на същата кампания.
От познати звездата на Народния театър разбрала, че сайт разпространявал фалшиво интервю от нейно гостуване в предаването „Събуди се”. В него актрисата препоръчвала на феновете си нова козметична процедура за подмладяване. „Започнах да получавам стотици обаждания, хора ми пишеха. Някои бяха много добронамерени, казваха: „Да знаете, че се спекулира с вашето име“. Други бяха шокирани: „Как е възможно да участвате в подобно нещо?“. Други си бяха повярвали и директно са започнали да изпращат пари по някакви сметки”, скандализирана е Духовникова.

И двете с Ани се разгневили на злоупотребата, която помрачила летните им ваканции.
Докато Теодора за поредна година избрала да почива на почти безлюдно местенце в Гърция, Салич първо била на семейна ваканция в луксозен ол инклузив ризорт в Анталия, а после се върнала у нас и хукнала по планините. Последната й дестинация били Родопите, където водещата на новините по Нова телевизия отмаряла заедно със сина си Лазар, щерка си Хана и новия мъж до себе си. Тв звездата и близките й били отседнали в частна вила в битов стил, зад чиито огради не можели да проникнат любопитните хорски очи.Не е за вярване какво реши да направи Ани Салич след толкова години. Водещата изуми всички с решението сиАни Салич показа, че възрастта няма значение. Любимото лице от екрана на Нова телевизия е решила да …Jun 13 2018skafeto.com

loading...