Новини

Ани Салич се поболя от самота: Водещата от Нова телевизия не може да прежали мъжа си Бранко (СНИМКИ)

Ани Салич се поболя от самота: Водещата от Нова телевизия не може да прежали мъжа си Бранко (СНИМКИ)

Ани Салич е напълно изтормозена от драмите в семейството си и изглежда все по-изморена и съсипана, откакто живее без съпруга си Бранко Салич. Тв звездата е повехнала и е напълняла още повече от стреса, на който е подложена като работеща майка, грижеща се сама за две деца. В това се увери фотограф на „Ретро”, който засече говорителката в центъра на София преди дни.
Извън ефир Ани Салич бе почти неузнаваема и усмивката й почти не може да бъде видяна на лицето й, дори когато е обградена от двете си деца Хана и Лазар.
„Много е измъчена, че не успя да запази брака си.
Ани Салич се поболя от самота: Водещата от Нова телевизия не може да прежали мъжа си Бранко (СНИМКИ)
ТВ водещата Мира Добрева в шок след поредния кошмар в живота си: В такива случаи не знаеш дали ще оцелееш!Тв водещата Мира Добрева е обирана вече 5 пъти. Самата тя признава, че се страхува, както тя, така и…Jul 24 2018skafeto.com

Това вече се отразява и на здравето й. Все диети пази, а нямат ефект. Докара си обаче сериозни проблеми със зъбите и през ден е на зъболекар. Правят й сложни операции и заменят нейните зъби с имплатни, защото падат”, разкриват пък колеги на тв водещата, която така и не успяла да се справи с депресията след раздялата с мъжа си Бранко. Салич опитваше да започне и връзки с други мъже, за да се отърве от самотата и по-лесно да преглътне развода, но не успя да намери заместник на сърбина.
Сега за нея най-важни били децата, които вече са пораснали и скоро ще излетят от семейното жилище. Именно от този миг най-много се страхувала Ани и затова се стремяла всяка минута да прекарва с тях. Синът й Лазар е вече почти мъж и дори шофира семейната кола, замествайки баща си в семейството.
Ани Салич се поболя от самота: Водещата от Нова телевизия не може да прежали мъжа си Бранко (СНИМКИ)

Дъщеря й Хана пък е достигнала майка си по ръст и вече е висока и красива девойка със свои интереси и задачи. Въпреки това децата също разбирали трудната ситуация на майка си и не отказвали да прекарват доста време с нея.
Първо „Ретро” преди две години разкри, че съпругът на водещата не живее с нея в семейния им апартамент близо до столичния бул. „България” и се е изнесъл в скромно жилище в кв. „Овча купел”, където рядко го посещавали децата. През повечето време обаче новинарката изцяло е поела грижите по тях и през учебната година сутрин кара сама дъщеря си на училище, а следобед я прибира, преди да отиде в Нова телевизия да се готви за централната емисия новини.
Източник retro.bgМартин Карбовски: Върни парите, кучко! Водещият Хекимян се пресяга към нея и я зашлевява с опакото на ръката сиЗаместник-министър е и е жена.
Дава интервю в сутрешен блок.
Докато говори и се усмихва, водещият Хе…
Jun 20 2018skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Росен Плевнелиев и новата му булка Деси Банова избягаха от хорското любопитство към тях в…
error: Съдържанието е защитено!