Новини

Антон Хекимян вдигна на крак СДВР: Водещият на сутрешния блок по БТВ шашна полицаи и чиновници (СНИМКИ)

Антон Хекимян вдигна на крак СДВР: Водещият на сутрешния блок по БТВ шашна полицаи и чиновници (СНИМКИ)

Антон Хекимян вдигна на крак СДВР. Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви явно има доста фенове и сред униформените, защото буквално взриви атмосферата, след като преди дни се появи в дирекцията, съобщава вестник „Ретро“. Хекимян се оказа истинска звезда сред полицаите и още при влизането си в силовата институция създаде смут и вълнение сред служителите. Затова и не му отне много време, докато свърши работата, за която бе дошъл. Още на влизане, щом го разпознаха, чиновничките се втурнаха да го обслужват, а полицаите спираха да го поздравяват и да си приказват с него. Така се оказа, че той се ползва с особено внимание.
Антон Хекимян вдигна на крак СДВР: Водещият на сутрешния блок по БТВ шашна полицаи и чиновници (СНИМКИ)Страх от изнудване с голи снимки разтресе ТВ водещия Антон Хекимян, новинарят на ръба на нервна кризаАнтон Хекимян бил на ръба на нервна криза, след като преди броени дни си загубил телефона в Русе. Во…Aug 21 2018skafeto.com

“Най-много се развълнуваха служителките. Те са му големи фенки и много го харесват. Той е звезда сред зрителите, които с интерес го следят и много му се радват”, коментираха униформени.
Хекимян пък не се смути от оказаното му внимание и дори с радост си свърши по-бързо от очакваното работата в институцията. За благодарност се спираше и здрависваше с всеки, който пожелае, като дори се снима с някои от униформените. „Не е нещо специално, просто имах работа“, каза за посещението си в СДВР Антон Хекимян.
Според негови колеги тв водещият навсякъде се превръща в обект на внимание. Благодарение на своята известност и това, че го всичко го разпознават, не му се налага да се реди на опашки и да чака по магазини и разни учреждения.
Антон Хекимян вдигна на крак СДВР: Водещият на сутрешния блок по БТВ шашна полицаи и чиновници (СНИМКИ)

Хекимян обаче не бил от хората, които ползвали своята популярност и познанствата си по високите етажи на властта, за да си свърши някоя работа. Отивал чинно където трябва, без да търси съдействие от този или онзи. Единствените пъти, когато му се е налагало да иска помощ, било за лекар, споделят запознати.
“Негов много близък имаше здравословен проблем. Нормално е в такъв момент човек да ползва познанствата си и да търси най-добрите специалисти. Иначе не е от хората, които се възползват от връзките си”, споделят негови колеги от Би Ти Ви.Мартин Карбовски: Върни парите, кучко! Водещият Хекимян се пресяга към нея и я зашлевява с опакото на ръката сиЗаместник-министър е и е жена.
Дава интервю в сутрешен блок.
Докато говори и се усмихва, водещият Хе…
Jun 20 2018skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Алкохолът няма само едно лице – добро или лошо, твърди един от най-добрите гастроентеролози, известният…
error: Съдържанието е защитено!