Скандалите преследват Нора Недкова още преди култовата участничка във „ВИП Брадър“ да се появи под светлините на прожекторите. Произлизащата от богаташко семейство плеймейтка изгряла на страниците на вестниците още докато била ученичка заради атентат срещу баща й.
Варненският бизнесмен Николай Недков, дългогодишен директор на „Златни пясъци“ АД, станал жертва на зверски побой, който го пратил за няколко седмици в болница. Инцидентът се случил, докато туристическият бос се прибирал от работа с луксозното си ауди. На път за дома си във варненското село Приселци пътят на автомобила му бил пресечен от друга кола, която впоследствие се оказала крадена и обявена за издирване само ден преди да го пребият. Шофьорът на Недков слязъл от колата, за да се разбере с другия водач, но насреща си видял дулото на пистолет.Мариана Попова роди! Веселин Плачков изхвърча на пожар от „ВИП брадър“ (ЕКСКЛУЗИВНА СНИМКА)Певицата Мариана Попова дари половинката си Веселин Плачков с дъщеричка. За щастливото събитие се по…Sep 20 2018skafeto.com

Атентаторите били трима души, единият сложил белезници на шофьора и го натъпкал в багажника, а останалите влезли в колата на бизнесмена Недков. Подкарали возилото му по обратния път и влезли в гориста местност, където извадили бащата на Нора от колата и започнали да го налагат. Добре че наоколо преминал случаен минувач, който се обадил в полицията и екипите пристигнали бързо, защото иначе изходът и за Недков, и за шофьора му можело да бъде фатален.
Полицаите ги намерили пребити и окървавени, а колата на туристическия бос била опожарена, за да не могат да бъдат снети улики от нея. Следователите веднага разбрали, че не става дума за грабеж, а за отмъщение, а пребият Николай не могъл да си спомни нито едно от лицата на нападателите. Цяло чудо било, че бащата на Нора Недкова не изпаднал в кома след тежките удари в главата, но за сметка на това имал счупени ляв крак, дясна ръка и няколко ребра.

Бащата на Нора бил изпълнителен директор на Златни пясъци още отпреди приватизацията на курорта.
Туристическият бос и семейството му живеели в разкошна къща в с. Приселци близо до Варна. Според публикации в местните медии домът им приличал по-скоро на палат. Достъп до него обаче плеймейтката вече нямала. Още след голата й фотосесия за мъжката библия татко й се разгневил и се отрекъл от нея. Дотогава той финансирал образованието й и й давал джобни пари за глезотии, но спрял кранчето, щом започнала публично да срами семейството му. Участието й във „ВИП Брадър“ пък още повече влошило отношенията им, въпреки че веднага след излизането от шоуто Нора му поискала прошка.Разследват участието на Ванко 1 във ВИП брадър: Искат изкуствено да ни наложат, че половете трябва да се изравнятСъветът за електронни медии (СЕМ) ще проверява сигнали срещу рап певеца Иван Главчев, известен като …Sep 19 2018skafeto.com


loading...