Тита

За никого не е тайна, че България ражда много и разностранни таланти. Още по-хубаво е, когато им се осигурят стипендии, за да могат да се развиват. Талантливата певица Тита също е получила подобен стимул. Нейният случай обаче се оказа повече от скандален.Певицата Мария Илиева с изненадващо признаниеНапоследък събитията около обичаната българска певица Мария Илиева са изключително разнообразни и ди…Apr 20 2019skafeto.com

Популярната певица Тита е получавала финансова помощ от община Силистра, докато баща й е бил общински съветник там, пише в. „България днес“.

Вестникът разполага с протокол от едно от събранията през 2013 година. Тогава е взето решение за отпускане на финансова помощ на Христина Христова, член на музикална формация „До-Ре-Ми“ за участие в престижен международен конкурс за млади таланти в Москва. Всички общински съветници са гласували „за“.

От малка Тита е била музикален талант и е получавала солидно рамо от баща си. Той от много години е общински съветник. Преди да поеме ръководството на НОИ, е бил заместник кмет по финансовите въпроси.

През март Пенчев бе арестуван, след като беше сочен за източване на държавния бюджет. Тита отказва всякакви коментари по темата, но не отрича, че е много разстроена от случващото се.Известна българска певица се похвали със страхотна новина!Една от обичаните български певици зарадва своите почитатели с чудесна новина. Едва ли има по-щастли…Mar 30 2019skafeto.com


loading...