Новини

Бате Николай смазан от мъка след смъртта на Аламанчева: Защо се предаде, мила Мариана? Осиротях, няма я сестра ми

Бате Николай смазан от мъка след смъртта на Аламанчева: Защо се предаде, мила Мариана? Осиротях, няма я сестра ми

Известният актьор Николай Николаев, известен на поколения българи като Бате Николай, понесе поредния тежък удар от съдбата. Той е смазан от мъка след кончината на голямата актриса Мариана Аламанчева, която ни напусна вчера. В последните 2 години Бате Николай беше пребиван и ограбван, стана жертва на катастрофа, а дъщеря му сложи край на живота си. Същата е съдбата и на дъщерята на Мариана Аламанчева.
Била е в кома в 8 часа сутринта, отиде си в 12 на обяд! Милата Мариана. Моята Мариана, която ми беше ми като сестра 50 години. Не преживя смъртта на дъщеря си Зори, изплака Николай Николаев пред вестник „24 часа“. Той научил за кончината на Мариана Аламанчева от Жоржета Чакърова. Двамата бяха известни като бате Николай и кака Мариана от първото предаване за талантливи деца „Сладкарница Захарно петле“. Обичани и чакани в цяла България.Трагедията е голяма! Клетият Бате Николай погреба дъщеря си на кредит, Надежда залитнала по сектаЛюбимият актьор на няколко поколения българи Николай Николаев продължава непрекъснато да бъде постав…Nov 24 2017skafeto.com

Мариана – винаги щедра душа, имала квартирант на тавана на кооперацията в центъра на София – естествено, без наем.

Зарко пък имал грижа всяка сутрин да наминава да я види. Намерил я в кома. Страдала е от тежка форма на диабет. Трудно се движи. Тежко й е по многото стълби към жилището (в дни на безпаричие дори е чистила входовете – б.а.). Звъни на 112. Четири часа по-късно се оказва невъзможно да спасят актрисата.
„Мариана имаше един брак, който приключи внезапно – замениха я с по-млада жена. Този стрес отключи диабета, който стана причина и за нейния край – разказва Николай Николаев. – Чувахме се всеки ден. Тя беше най-добрият и щедър човек, който съм познавал. Прекрасна актриса, прекрасна! Когата постъпи в Сатирата, беше най-красивата актриса. Обръщаха се след нея!

Вървим по улицата, среща ни просяк. Мариана има 2 лева. Бърка в джоба, пуска му един лев. Отминава. След 2 метра се връща и му казва – ето ви, вземете и този лев. Това беше Мариана! Раздаваше се на всеки, който има нужда. Докрай!
Но се срина, когато дъщеря й Зори – талантлива художничка, посегна на живота си преди 6 месеца. Почти пред очите й. Намери я мъртва в дома им. Посегнала на себе си. Как, защо, остана тайна. Но Зори си отиде. Остави я сама и тя не го преживя. „Николай, не ми се живее, детето ми го няма“, казваше ми тя. Аз, който току-що бях изгубил по подобен начин и моето Наде (дъщерята на Николай Николаев се самоуби – б.а.), й казвах: „Мариана, трябва да победиш мъката, трябва да правим нещо добро за децата в тяхно име. Ела в моята клиника по смехотерапия. Да спасяваме деца! Тогава няма да ни боли толкова!“ Но тя просто се е предала. Моята светла и слънчева Мариана! Кака Мариана. Защо се предаде, мила Мариана? Осиротях… Няма я сестра ми…“Злата прокоба продължава да тегне над любимия актьор Бате Николай! Черен джип „Мерцедес“ го прати в комаСъдбата непрекъснато изпраща предизвикателства на любимия на поколения българи актьор Николай Никола…Nov 14 2017skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Чудеса може да стават и след Коледа. Това стана ясно, след като Частен съдебен изпълнител…
error: Съдържанието е защитено!