пребитото от акушерка бебе

Бесен съм най-много на себе си, че не можах да защитя детето си. Със съпругата ми сме в параграф 22. Ако не даваме медикаменти на Никол, тя прави гърчове, но с хапчетата й се уврежда черният дроб, бъбреците, яйчниците“. За тези страдания разказа бащата на пребитото от акушерка бебе през 2015 г. пред Софийския апелативен съд.Ромът, пребил акушерка в родилното: 500 години турците са ви клали, малко е!Изключително грозни подробности за нападението над акушерка в родилното отделение на болницата в Ста…Jul 14 2017skafeto.com

Вчера делото срещу Емилия Ковачева, която е осъдена на 18 г. затвор, приключи на втора инстанция, съобщава „24 часа“. Трима съдии обявиха, че ще се произнесат по делото в срок. На практика това означава, че магистратите или ще потвърдят присъдата на акушерката, или ще върнат делото на по-долната инстанция за ново разглеждане. Тя обаче няма да бъде оправдана.

Семейството на пребитото от акушерка бебе Никол поиска по-тежка присъда за виновната с мотиви, че тя е нанесла катастрофални за развитието на детето щети.

В съда отново се чуха фактите по случая – 4-дневното дете е получило 11 удара с юмрук в главата и тялото за 4 мин. След това било притискано в легълцето му. Детето е могло да получи много по-рано помощ, каза адвокатката на родителите на Никол Мария Даскалова.

„Съжалявам за случилото се“, бяха думите на подсъдимата. Тя поиска да бъде оправдана или поне присъдата й да бъде по-лека, тъй като имала възрастни родители и деца, за които полагала грижи.Чернокожа майка изуми лекарите: Роди бели като пуканки деца. Шансът за това е 1 на един милион (СНИМКИ)Чернокожа майка изуми лекарите и хвърли в сериозен размисъл светила в медицината. През 2014-а година…Oct 12 2017skafeto.com

loading...