Новини

Бащата на Елена Йончева починал от стрес: Таткото на депутатката не издържал най-критичния момент в кариерата й

Бащата на Елена Йончева починал от стрес: Таткото на депутатката не издържал най-критичния момент в кариерата й

Елена Йончева рядко говори за родителите си, но признава, че в годините на активна журналистическа кариера им е причинила много безсънни нощи и ядове. Непрекъснатото напрежение, на което били подложени заради пътуванията й до горещите точки по света, се оказало фатално за нейния баща. Никола Йончев починал вследствие на стреса, а в последните им разговори й споделил, че тежко преживял командировката й в Ирак.
Тогава настоящата депутатка от БСП имала сблъсък с хората на „Ал Кайда“, но не физически. По време на снимки те минали с коли, които отгоре имали монтирани автомати. Влезли в бой с бунтовниците, които Йончева интервюирала. „Тогава усетих как сърцето ми щеше да изскочи! Всичко пулсираше в мен.
Стреснах се много, бях вцепенена, ужасена, но разбирах всичко, което се случваше. Затова и успях да реагирам адекватно.На Борисов ще му се завие свят: Йончева веднъж вече го осъди за 5 бона, новата ѝ закана за дело срещу премиера е много по-лютаЕлена Йончева, депутат в 44-ото НС от гражданската квота на БСП, даде интервю пред в-к „Сега“.
– Гос…
May 29 2018skafeto.com

Когато човекът, който крещеше, застана и насочи автомат срещу мен, се стараех да не го гледам в очите. Да не го предизвиквам…“, разказва за страховития момент журналистката.
Въпреки че още тогава гледала да щади родителите си и не им разказвала какво се случва с нея и как, те виждали зловещата картина по света, а след като я посрещнели жива и здрава, водели дълги разговори, в които я убеждавали да се оттегли и да се захване с нещо друго. С майка й Лариса и до ден днешен имали разногласия относно професионалния й път. Тя винаги й казвала, че е крайно време да започне нормална работа – от 10 до 18 ч.
„Опитва да ми обяснява колко хубави и прекрасни други неща могат да се правят. Тя много иска аз да стана пиар някъде – работата да е спокойна, доходите – гарантирани.

Казва ми: „Защо не станеш един пиар, няма значение къде?“, споделя Елена. Социалистката обаче продължавала да бъде своенравна, а майка й не се съгласявала и с част от решенията, които взимала и по отношение на личния си живот.
Възрастната дама се противопоставила на идеята на Елена и настоящия й мъж Пламен да отглеждат детето си в компанията на две големи кучета, разтревожена, че малкият Тео може да развие алергия, а и да му се случат редица други нелепи инциденти по вина на животните. На същото мнение били и родителите на архитекта, но той и Йончева категорично се разграничавали от съветите и желанията им и отглеждали сина си както смятат за добре.
Източник retro.bgСкандалът с парите на Елена Йончева стана чудовищен: Гарелов посече жестоко Бареков във ФейсбукСкандалът за парите, които е получавала депутатката от БСП Елена Йончева от фалиралата телевизия ТV …Oct 23 2017skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Понякога не знаем какво ни очаква от една връзка - вечно щастие или неочаквани непреодолими…
error: Съдържанието е защитено!