Бащата на зверски убитата русенска журналистка Виктория Маринова написа сърцераздирателни думи за трагедията, сполетяла дъщеря му.
Георги използва личния си Фейсбук профил, за да изрази благодарности за съпричастността на хората.
„Благодаря ви, приятели, за съпричастността и подкрепата в такъв труден момент за нашето семейство“, написа Георги Маринов.
Почерненият баща също така смени и профилната си снимка във Фейсбук с черна жалейка.
Междувременно в профила на убитата Виктория валят съболезнования от цял свят – нейни приятели от Израел, Косово, Македония, Украйна, Франция, Белгия, Турция, Италия, Полша, Непал, Русия, Кипър, Германия, САЩ и много други страни пиша „Почивай в мир“.
Бащата на зверски убитата Виктория със сърцераздирателни думи след трагедията (СНИМКИ)
Адв. Марковски с шокиращи разкрития за убийството на Виктория: Извършителят е примитивен звяр и след 10-ата ракия…„Без да правя моралната оценка на трагедията, това е предизвикателство към полицията. Сега тези хора…Oct 8 2018skafeto.com

Междувременно разкъсана червена спортна блузка беше открита на метри от мястото, където в събота следобед бе намерено тялото на 30-годишната Виктория Маринова. На находката се е натъкнал екип на bTV.
Към момента не е ясно дали блузата е на жертвата.
Журналисти от Русе пък отхвърлят версията, че жестокото убийство на младата жена е свързано с работата й.
Около кейовата алея, където бе открито тялото на Виктория, се навъртали много съмнителни хора, казват рибари. По думите им се събирали всякакви – наркомани, клошари. Около 300-400 метра по-надолу си имали цяло селище.
По-рано днес в Русе пристигнаха министърът на вътрешните работи Младен Маринов и главният прокурор Сотир Цацаров. По думите на Маринов разследващите не подценяват нито една версия за убийството на 30-годишната Виктория. Главният прокурор обаче добави, че версията за убийството на Маринова заради работата й като журналист не е водеща.Първи версии за жестокото убийство на журналистката от Русе, търсят човек, който е бил близък с нея (ВИДЕО)На този етап полицията счита за най-малко вероятна версията, че работата на журналистката Виктория М…Oct 7 2018skafeto.com


loading...