Пореден случай на агресия в училище. Този път от ученик към учител. Два видеоклипа, заснети вчера в българско училище и публикувани във фейсбук страницата „Да запазим Българското“, предизвикаха остри реакции в социалните мрежи.Пребиха 17-годишен в училище. Биячите били петима от 9-и клас, ето какво отключи агресията им (ВИДЕО)Българското училище отново се превърна в сцена на тежко насилие; 17-годишен ученик беше нападнат и з…Sep 18 2016skafeto.com

Ученик принуждава учителката да му пише „тройка“, след което удря с пръчка личния й телефон, а накрая грабва дневника на класа и си тръгва.

„Заради такива деца, не останаха учители, искате образование, но никой не се интересува как се държат децата ви с учителя. А учителите ги е страх да се оплакват, защото ще останат без работа“, гласи коментарът към клиповете.

От Министерството на науката и образованието заявиха, цитирани от в. „Труд“, че знаят за клиповете и проверяват в кое училище за заснети. За момента от ведомството нямат повече информация по случая.

Марта Вачкова тормозена от бившия си мъж: Стигнали и до съдВ последно време Марта Вачкова прелива от щастие и това ясно си личи при всяка поява на малкия екран…Apr 26 2019skafeto.com

loading...