Новини

Беновска нажежи мрежата до червено: Hasta la vista, baby! Чао, протестъри! Нали няма да ви видим повече?

Беновска нажежи мрежата до червено: Hasta la vista, baby! Чао, протестъри! Нали няма да ви видим повече?

„Hasta la vista, baby! Чао, протестъри! Нали няма да ви видим повече?“ Това е въпросът на журналистката Илиана Беновска в последното издание на предаването „Беновска пита“ по Канал3, съобщиха от екипа на продукцията.
За ролята си в „Терминатор 2“ Арнолд Шварценегер получава 15 милиона долара. Репликите му съдържат точно 700 думи – по 21 429 долара на дума. За прословутата му фраза „Аста ла виста, бейби!“ на Арнолд са му платили 85 716 долара.
На 16.9.2018 г., в София, пред НС и МС се опитват да ни прожектират самодейно филмче, озаглавено „Протест“. Главните „герои“ са някой си Емил, който го играе обществен Будилник, някой си Георги, който пък се прави на Боец за Свободна Европа, някой си Агент Росен, някой си ФБ –укаджия Светослав…

Колко ли се е бръкнал банкерът–продуцент, сладко похапващ плескавици в Сръбско, вместо да получи плесниците на българското правосъдие за фалита на българската банка с най-много ресурс и активи в най-ново време? Със сигурност горните субекти няма да получат много парички за дивия си диалект и дълбокомислието, с които произнасят: „Шъ ги смажИм и изпоарИстувЪмИ сичкитИ!“.
Явно апетитът за власт на Цветан е подтиснал интелекта му на „съвременен Буров“, както се самоназоваваше самият той и не е могъл да измисли подобна на култовата реплика на Шварценегер „Аста ла виста, бейби!“, струваща 85 716 долара. Така че, няма да се охарчи много.

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV) Възможно е днес материалното ви състояние да се подобри значително. Ще спечелите…
error: Съдържанието е защитено!