Президент Радев, на Гладиатор ли се правите? Това бе въпросът на журналиста Илиана Беновска в последното издание на предаването „Беновска пита” по Канал 3 .
Президент Радев, ако замисълът, със словото си за 10 ноември, е да са правите на Максимус – Гладиаторът на силата и честта, то не ви се получава – изглеждате като карикатура на последна страница, защото не казвате какво конкретно предлагате да се направи, за да живеем в повече законност и справедливост.
Президент Радев, коремното ви не е достатъчно, за да сте убедителен, че от сърце и по съвест се борите за просперитета на нацията. Ще се въздържа да коментирам поучителния ви патос и произношение, неуверените ви очи и вдървената ви стойка.Направо не е за вярване какво подари Деси Радева на кралица Елизабет II (СНИМКИ и ВИДЕО)По време на аудиенцията на президента Радев при кралица Елизабет II са били разменени подаръци. Те с…Oct 19 2018skafeto.com

За начина на заснемането и нелепия монтаж на изказването ви ще си замълча. Само ще кажа, че ако бяхте говорил на живо, щяхте да се доближите повече до хората.
Не знам уговаряли ли сте се с председателката на БСП Корнелия Нинова да заяви, че би се подписала под думите ви. Не съм сигурна и дали нейното пърхане около вас е добра подкрепа за тезите ви. Защото, публично известно е, че Нинова брутално гази основния закон на БСП, Устава. И се е курдисала на кормилото на БСП, заедно с присъдружни по интереси, а вътрешната си опозиция е натикала в „багажника“ на колата на БСП, със залепени с изолирбанд уста.
Президент Радев, на Гладиатор ли се правите?
Аз съм Беновска. И питам.Фризьорът на първата ни дама Деси Радева: Гордея се с теб, скъпа!Фризьорът на Десислава Радева – Любен Николов, не пропусна да почетка ВИП клиентката си, поздравявай…Oct 26 2018skafeto.com

loading...