Димитър Бербатов баба

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Безобразна случка се е разиграла преди дни насред София, сигнализираха читатели на агенция „Пик“. Футболната звезда Димитър Бербатов е наругал полицаи, след като му направили забележка, че е паркирал на пешеходна пътека, свидетелстват очевидци пред медията ни.Кеворк Кеворкян за Бербатов и израстването му по време на комунизма„И Бербатов трябва да внимава повече, когато ловува в собственото си минало“ – така започва най-нова…Oct 2 2018skafeto.com

Думите им се потвърждават и от снимки, които са направили на лъскавия джип „Ягуар“ на футболиста. Бербатов паркирал колата си в топцентъра на столицата на бул. „Васил Левски“, пред резиденцията на мисията на Великобритания у нас.

Към него се приближили двама униформени, които учтиво го помолили да премести колата си, тъй като е на пешеходна пътека. „Какви сте вие, бе, един час съм на прием и няма да се мръдна“, изрепчил се Бербатов и влязъл в резиденцията.

Според очевидците полицаите се почувствали изключително унизени, тъй като наоколо имало граждани.
След инцидента Бербатов си тръгна без глоба и напълно необезпокояван от полицията, въпреки че скандално сгази закона.

Полицаите не само не го санкционираха, но и не извикаха паяк да вдигне лъскавия му джип „Ягуар“, какъвто е редът в такива случаи. Вместо това буквално охраняваха колата на футболиста, тъй като се бяха скупчили около нея през цялото време, докато той се забавляваше на прием в английската резиденция.

Униформените явно бяха респектирани от звездата, но си навлякоха гнева на столичани от околните магазини и заведения, които недоумяваха как е възможно подобно безобразие и защо законът не се прилага еднакво към всички.Майката на Димитър Бербатов се отказа от звездната си фамилия, но не и от подаръците от сина сиДимитъp Бepбaтoв зapaдвaл мaмa Mapгapитa c нoв джип БMB Х6 зa 150 000 лeвa. Тя е била видяна дa шoфи…May 6 2019skafeto.com