Първата съпруга на Румен Радев се пази на дистанция от скандалите около цялата президентска фамилия. В разгара на политическите полемики и разпри, в които е въвлечен президентът Румен Радев, както и настоящата му половинка Десислава Радева, Гинка Кесякова забегнала и се скрила в известната хижа „Еделвайс“ на Витоша, съобщава вестник „Ретро“.
За жалост обаче, нито едно от двете й общи деца с президента не споделяло нейното хоби – планинарството.
На Кесякова й било все по-трудно да влияе на изборите и мненията на сина си Георги и дъщеря си Дарина, които се бунтували типично по тийнейджърски и не желаели да я придружават на кратките ваканциите сред природата, защото предпочитали да прекарват време с приятели, а не в компанията на мама. Откакто се е развела с президента, банкерката е страстна планинарка и се възползва от повечето свободно време като необвързана жена, за да се наслаждава на хобито си.
Бившата на Радев се скри в планината: Банкерката Гинка избяга от скандалите в семейството във Витоша
Деси Радева се оправдава за гафа с коледната картичка: Изрови честитка на сем. Първанови от 2012-а (СНИМКА)Съпругата на Румен Радев – Десислава, направи безуспешен опит да оправдае поредния гаф, който сътвор…Dec 26 2018skafeto.com

Екстремните и сурови зимни условия изобщо не я плашели, а тъкмо обратното – разпалвали още повече манията й да прави тежки планински преходи.
Припомняме, че в края на миналия март месец тя изкачи Черни връх при изключително лошо време, като се разминала на косъм от фатално падане. Инфарктната ситуация обаче не й останала като обица на ухото и Кесякова се ориентирала към още един рисков вид спорт, а именно – офроуд колоезденето. Близки до банкерката разкриват, че тя хвърлила солидна сума пари, за да си купи специален велосипед, пригоден за каране по неравни терени и вече е перфектно оборудвана за следващите предизвикателства в планински условия.Деси Радева спасява Георги Христов: Първата ни дама с инициатива, вади го от депресиятаДесислава Радева се е заела да извади Георги Христов от налегналата го депресия и да го върне отново…Dec 14 2018skafeto.com

loading...