Василена Гръбчева

Популярният водещ от БТВ Антон Хекимян още не може да се възстанови емоционално от раздялата с бившото си гадже – Василена Гръбчева. Журналистът така и не посмя да се впусне в нова сериозна връзка. За разлика от него Василена отново лети на крилете на любовта.Като по филмите: Хекимян вече е определил датата на сватбата си, съвсем скоро ще еВодещият на предаването „Тази сутрин” по БТВ Антон Хекимян толкова е разочарован от жените, че е реш…May 6 2019skafeto.com

Любовната история на Антон Хекимян с красивата репортерка Василена Гръбчева окончателно вече е в миналото.
Докато някои се надяваха, че двамата рано или късно ще се съберат, лъчезарната журналистка от „Нова телевизия“ вече е сериозно обвързана с друг и не иска и да поглежда назад.

Този път усмихнатата блондинка не се е обвързала с колега журналист, а с доктор. Новата изгора на Василена се казва Асен Цеков и е сред младите надежди на българската медицина. Асен е неврохирург и работи в една от най-големите частни болници у нас, а миналата година е бил награден с грамота за „Млад лекар на годината“, писа „Галерия“.

С Гръбчева се запознават край хобито му – карането на мотор. Младият доктор е част от „Софийски мотористи“ и като член на групата се занимава с организацията на различни благотворителни събития. На едно от тях пламва и любовта му с бившото гадже на Хекимян.

Любовта им пламва скорострелно и скоро заживяват заедно. Семейството му я одобрява напълно. Младата двойка прекара последния Великден заедно в усамотен хотел в Гърция. Василена също е представила Асен на родителите си и на колегите си в телевизията.Ергенът Тони Хекимян заживя с майка си и баща си (снимки)Популярният водещ Антон Хекимян затъва здраво в ергенския живот. Журналистът явно не е преодолял нап…Apr 16 2019skafeto.com

loading...