Иванка Ройдова

Иванка Ройдова, която е обвинена в поръчителството за убийството на брат си и семейството му, проговори пред агенция „Блиц“. По информация на медията, гувернантката на Георги Ройдов – възрастния милионер, който оставил наследство от над 5 млн. долара в Америка, е предприела действия, които до момента никой не знае.2,6 млн. за вдовицата на Самоковеца: Ангелинка Димитрова си харчи преспокойно наследството на митичния контрабандистВпечатляващите 2,6 милиона лева е прилапала вдовицата на митичния контрабандист Константин Димитров …Nov 8 2018skafeto.com

Припомняме, че въпросната гувернантка Недялка Бързакова, под чието попечителство е оставено наследството на възрастния мъж, който умира през 2014 година, е изпратила голяма част от наследството на брата на Иванка и сестра й Анна Ройдови – Стойчо Ройдов. По този начин единствено и само Стойчо Ройдов получава наследство без да има никакъв документ, че има право на това.

Наследството на бащата милионер не стига и днес до Иванка и до сестра й Анна. Агенцията разполага с информация, че един от основните свидетели по делото е притискан да дава фалшива информация. Наличен е също така материал на bTV, според който преди повече от 5-6 години зетят на Георги Ройдов Мариан Калестеров е бил замесен в афера за над 800 000 лв. с фалшиви документи.

Към настоящия момент всички тези материали, публикувани в други медии, са свалени от Интернет. Целта, според ощетените жени – Иванка Ройдова и сестра й Анна, е да бъдат стопирани да търсят по законен начин наследството от баща си. Именно заради това те смятат, че Бързакова се е договорила с брата Стойчо Ройдов и му превежда голяма част от наследството.

В интервю за „Блиц“ Иванка Ройдова сподели, че е ужасяващо да бъде обвинена в такова чудовищно престъпление и че не би убила и животно. Сагата се проточва повече от 3 години. Междувременно в сливенския затвор Иванка твърди, че е била отровена и едва са я спасили с четка и паста за зъби. Многократно са били развивани болтовете на личния й автомобил в пловдивското село Брани поле, намирала е умрели птици в колата си и всякакви други ужасии.

Иванка, с прякор Американката, пита защо само Ройдов получава наследство, след като тя и сестра й също са равнопоставени наследници. Преди три години прокуратурата оповести, че за да прибере цялото наследство на баща си, Иванка Ройдова създала страшна схема – намерила килър и му поръчал да отвлекат брат й, да го убият и да избият цялото му семейство.

Логиката, обаче, говори друго, тъй като няма мотив за тази масова екзекуция, защото цялото наследство и до момента е в ръцете на гувернантката Недялка Бързакова. Тримата наследници на милионера знаят този факт още от първия месец след смъртта на баща си. Показанията на тайния агент, който се е представил за килър и въз основа на чиито показания са повдигнати обвиненията, са противоречиви.

Върховният касационен съд върна делото за ново разглеждане в Пловдив. Иванка първоначално бе призната за виновна и получи три години лишаване от свобода, а сега сагата за невинността й стартира наново.Йорданка Христова попадна в наследството на Фидел Кастро! Ето какво й е завещалЙорданка Христова е една от примите на българската естрада. Тя притежава завиден певчески талант, ко…Nov 25 2017skafeto.com


loading...