Премиерът Бойко Борисов за поредна година посреща рождения си ден – 13 юни, на работа. Министър-председателят жертва личния си празник за сметка на държавните дела и отново трябваше да посреща събитието по време на важно държавно посещение – в Израел и Палестина, от 12 до 14 юни, където има срещи на високо равнище.
Дали заради празника му или от учтивост, домакините му са предвидили и кратка обиколка на светите места в Ерусалим, където Борисов да се докосне до християнските светини. Премиерът стана хаджия още през 2010 г., когато посети Стената на плача в Стария град на Ерусалим. Тогава той си пожела „Бог да пази България”. Според поверието съдържанието на окачените по стената листчета се сбъдва. Ако Господ пази страната ни, то ще пази и мен”, каза тогава Борисов.Скандал в НС. Бойко Борисов изригна срещу БСП и Румен Радев: Като дойде Путин, ще ви обясни всичко на руски езикПрезидентът Румен Радев не беше трасирал нищо при посещението си в Русия и при разговорите си с Влад…Jun 8 2018skafeto.com

Откакто е премиер вече трети мандат, той винаги пренебрегва празника около рождения си ден за сметка на работните ангажименти. Миналата година навръх 13 юни бе на посещение в Турция, където домакините му поднесоха торта и вечеря като изненада.
Предходната година пък изкара сред сънародници, но отново на работния си пост – отиде в Петрич за откриването на реконструирана компресорна станция на „Булгартрансгаз“. Заради натоварената му програма не му остава време за тържества и почерпки, но колегите му от ГЕРБ въпреки това не пропускат да го затрупват с честитки и подаръци.
Какъв подарък е подготвила за лидера си парламентарната група на ГЕРБ тази година, все още не е ясно. Досега Борисов е получавал най-разнообразни дарове от съпартийците си. На един от празниците му подариха огромна торта във вид на магистрала.
Източник retro.bgНа Борисов ще му се завие свят: Йончева веднъж вече го осъди за 5 бона, новата ѝ закана за дело срещу премиера е много по-лютаЕлена Йончева, депутат в 44-ото НС от гражданската квота на БСП, даде интервю пред в-к „Сега“.
– Гос…
May 29 2018skafeto.com

loading...