Бившият министър-председател Бойко Борисов получи писмо, което му даде нови сили в разгара на кампанията на ГЕРБ за предстоящите предсрочни парламентарни избори. Той получи послание от премиера на Унгария Виктор Орбан, в което колоритният политик благодари на българския си колега за отличните взаимоотношения по време на кабинета „Борисов 2“. „Скъпи Бойко, много високо ценя приятелските и сърдечни лични отношения, на които се наслаждавахме през тези години“, пише силният човек в Будапеща. Виктор Орбан, който е един от най-големите противници в Европа на приемането на големи групи бежанци припомня, че през този труден период Стария континент се е сблъскал сериозно с този проблем.
Бойко Борисов получи важно писмо. След отварянето му получи силна подкрепа по най-важния въпрос (СНИМКА)Важно за всички. Бойко Борисов: Пари в хазната има. Реалистично е да се вдигнат двойно заплатите на…

Унгарският премиер уточнява, че заедно с Бойко Борисов са успели да допринесат значително за безопасността и сигурността в Европа, благодарение на усилията, които са положили за „да спрем потока от нелегални мигранти“. Орбан изразява надежда, че и занапред ще може да разчита на приятелството и подкрепата на Борисов. В края на писмото си унгарският министър-председател пожелава на Бойко Борисов успех в бъдещите професионални начинания, както и в личен план.

loading...