Новини

Бомба в ефир! Антон Тодоров: Когато Корнелия Нинова купува „Техноимпекс“, със съпруга й са „голи като соколи“

Бомба в ефир! Антон Тодоров: Когато Корнелия Нинова купува „Техноимпекс“, със съпруга й са „голи като соколи“

Бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров хвърли истинска бомба в ефир и разкри скандални подробности за лидера на БСП Корнелия Нинова. Пред телевизия „Пик“ той заяви, че когато по време на приватизацията силният човек на „Позитано“ 20 купува акциите на „Техноимпекс“, тя й съпругът й са били „голи като соколи“ и са живеели скромно в панелно жилище в столичния квартал „Суха река“. Само преди дни Тодоров публикува документи, от които става ясно какви са били капиталите на „Техноимпекс“, когато Нинова го приватизира за символичните 70 000 долара, които самата тя признава, че не е платила.
Соцлидерката заяви в национален ефир, че три пъти й е правена прокурорска проверка за въпросната сделка. Тогава депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова показа официално писмо от главния прокурор Сотир Цацаров, в което той ясно казва, че до днес Нинова нито веднъж не е проверявана от нито една прокуратура.Няма да повярвате с какво си изкарва хляба наследникът на Корнелия Нинова! Ето как прибира по 70 000 долараСинът на Корнелия Нинова живее в САЩ. Той отива там, за да учи в престижния университет „Бъркли“. Сл…Nov 24 2017skafeto.com

По думите на Антон Тодоров, акциите на Нинова започват от 33 процента и стигат до 41, като това са десетки хиляди левове.

РМД-то е направено на 23 октомври 1997 година. „Първоначално е регистрирано с капитал 5 млн. лв. По търговския закон трябва да бъде 50 хиляди днешни пари. Нинова трябва да обясни от къде тези огромни пари, помните какво време беше, заплатите бяха 90 лв., а тук става дума за 50 хиляди лв. днешни пари, а тогава 5 млн. лв. От къде са тези пари за това нещо“, заяви още Тодоров.
Бившият депутат от ГЕРБ уточни, че по онова време тя и съпругът й са били „голи като соколи“ и са живеели в панелка в кв. „Суха река“. Няколко месеца по-късно тя е назначена в още едно държавно дружество. В същото време, нейният съпруг оглавява „Минералимпекс“, така семейството на Нинова оглавява три държавни дружества.
Докладът на счетоводителката на „Тепноимпекс“ сочи, че активите на дружеството възлизат на близо над 2 млн. лв. След това идва правният анализ на „Техноимпекс“, като всичко с което Тодоров разполага са напълно легални документи и всеки, който иска може да ги вземе. Освен тези 2 млн. „Техноимпекс“ разполага и с огромен имот в Зимбабве, като само земята струва над 400 хиляди долара през 1989 година. Оказва се, че от всички парични средства само 36 процента са в български банки, а останалите са в каси в чужбина. Движимите и недвижимите активи надхвърлят 3 млн. лв. нови пари, категоричен е Тодоров.Назрява ли нов скандал? Мъжът на Корнелия Нинова с кола за 60 бонаПолитиците в момента са в процес, в който всеки дебне другия да направи грешка. След гръмналия сканд…Oct 26 2017skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Застудяването, което започна още вчера, ще продължи. Това се дължи на факта, че България е…
error: Съдържанието е защитено!