Българският премиер Бойко Борисов е най-харесваният държавник на Балканите и се радва на най-висок рейтинг и доверие спрямо колегите си от региона. Това сочи проучването на „Галъп“, което първо ПИК публикува по-рано днес за резултатите от българското Европредседателство за имиджа на страната ни сред съседните държави.
Изследването сочи, че след Българското европредседателство страните от Западните Балкани чувстват България по-близка, дори и на фона на факта, че големите държави в ЕС не дадоха особено ясна перспектива на тези общества. Българският принос е усетен и страните от Западните Балкани са възприели по-скоро позитивно българската роля.
Бомба в политиката: Бойко Борисов е №1 по рейтинг на Балканите - задмина Ципрас и Ердоган (ГРАФИКИ)
Бомба в политиката: Бойко Борисов е №1 по рейтинг на Балканите - задмина Ципрас и Ердоган (ГРАФИКИ)
Бомба в политиката: Бойко Борисов е №1 по рейтинг на Балканите - задмина Ципрас и Ердоган (ГРАФИКИ)
Бомба в политиката: Бойко Борисов е №1 по рейтинг на Балканите - задмина Ципрас и Ердоган (ГРАФИКИ)Петър Волгин с горещ коментар за политическите скандали, игрите на президента Радев и войната му с Борисов (ОБНОВЕНА)Известният журналист Петър Волгин прави пред камерата ни горещ политически анализ за скандалите във …Jul 15 2018skafeto.com

Това се отразява и във възприятията за българския премиер, който в последната една година повишава разпознаваемост в страните от Западните Балкани и сред тези шест общества сега се ползва с най-високо доверие сред останалите глави на изпълнителната власт в региона.
Много ключов момент от проучването е сензационният за български лидер рейтинг, който постига премиерът Бойко Борисов, благодарение на неуморните си усилия в международен план през последните две години. Той е първи по доверие на Балканите и задминава Алексис Ципрас и Реджеп Ердоган с цели 44% положителна оценка.
Източник pik.bgПреди минути: След челния сблъсък с Корнелия Нинова, Борисов научи новина, която го изстреля в облацитеПремиерът Бойко Борисов стана днес дядо за втори път, съобщи „24 часа“. Дъщеря му Венета роди втори …Jul 13 2018skafeto.com

loading...