Борисов Радев

„90-та година, когато държавите си градяха политиката при нас какво ставаше? С кое от моите думи е нападение срещу президента. Той е в правото си да критикува, но не може като говори за бедността да не си спомни 150 години по времето на БСП как беше, като говори за партия – държава да не спомене и БСП.“ Така коментира премиерът Борисов пред бТВ отношенията си с президента Радев.

„Истински се надявам съдебната система да докара до край процесите срещу олигарси, кметове и т.н. Съдебната система е независима. Аз и дума не мога да кажа.“, обясни той.

„По време на Европредседателството големите гости бяха в „Маринела“ – ама то ние тези хотели имаме. Всичко беше препълнено. Къде да ги настаним.“ Това беше изказването на Бойко Борисов по казуса с Ветко и Маринела Арабаджиеви.Извънредно: Бойко Борисов с отлична финансова новина за 1 269 000 български пенсионериПремиерът Бойко Борисов обяви сензационна финансова новина преди началото на редовното заседание на …Nov 14 2018skafeto.com

„Всичко, което казвам за увеличението на доходите, всъщност идва от спирането на контрабандата. Превенцията кара контрабандистите да не внасят. Каквото и да внесат, ще ги хванем и те спират. По наше време чадър на контрабандисти не се е разпъвал. Нашата грешка беше, че не можах да наложа волята си да се обединим всички. Забогатяването на народа идва от всяка капчица, която влиза в държавния бюджет“, разясни премиерът.

„На президента заплатата му е 11 хиляди лева. С 4000 лева по-голяма от моята. Моята сега става 7 хиляди лева след толкова трудов стаж. „Бедността не е грях, когато взимаш 11 хиляди лева, нали?!“, вбеси се Борисов.Иван Гарелов изригна: С-р-а-м! Журналист вече не звучи гордо. Наивни ми Борисов, ние сами потънахме в калтаПремиерът Борисов нареди да бъдат наказани виновните за „побоя“ над репортера от „Господари на ефира…Oct 2 2018skafeto.com

loading...