Димитрина Германова
Димитрина Германова

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Димитрина Германова е талантливата българка на 15 години, която успя да спечели 3 медала за страната ни от общо четири конкурсни номинации, съобщава uspelite.bg. Димитрина се състезава в Световния шампионат на сценичните изкуства WCOPA в Холивуд, Лос Анджелис, на който Арт компания „Нови звезди“ вече трета поредна година е официален представител за България.

В шампионата освен Димитрина Германова се впуснаха да се състезават още няколко хиляди деца от над 60 различни страни. Те демонстрираха своите умения и таланти в различните видове изкуства. Димитрина Германова се състезава в направлението „Вокал“ и спечели два сребърни медала в номинациите Contemporary и World Music и един бронзов медал в номинацията Pop Music.

Конкуренцията е била огромна, защото от Арт компания „Нови звезди“ споделиха във фейсбук страницата си, че е имало над 200 изпълнения в нейната възрастова група. Един от членовете на журито лично е поздравил Дими за невероятните ѝ успехи и смело ѝ предвещава светло бъдеще на сцената на световния шоубизнес.

Талантливата певица Димитрина Германова е възпитаничка на Студиото за поп-рок изпълнители „Сарандев“ в Добрич с вокален педагог Елена Карабельова. Арт компания „Нови звезди“ сподели най-искрени благодарности за всички, които неуморно подкрепяха Дими до осъществяването на една холивудска мечта.

Наши ученици спечелиха 5 медала от олимпиадата по физика в ИзраелБългарските ученици за пореден път показаха колко са талантливи, спечелвайки два сребърни и три брон…Jul 15 2019skafeto.com

Младата българка и нейната сестра се насладиха на невероятни гледки и знакови места в региона като Алеята на славата, плажовете и кея „Санта Моника“, надписа Hollywood и други.

Рекорд на Гинес: Българка е човекът с най-силен глас на ЗемятаОт рекордите на Гинес официално призна българската народната певица Смиляна Захариева за човека с на…Jun 21 2019skafeto.com