Априлово убиха мъж в борисовата градина

Поредно жестоко убийство потресе България. Мястото на кървавата сцена е Костенец, а жертвата е млада жена.

Брутално убийство се е случило в Костенец, съобщи агенция „Блиц“. Ликвидирана е жена на 38-години. Сигналът е получен в 8,40 ч. сутринта. За престъплението се издирва съпругът на жертвата. Полицаи разследва зловещата екзекуция.Черен понеделник: Четворно убийство в Нови Искър, военен изби близките сиЧерен понеделник за България! Преди минути стана ясно, че нова кървава драма е почернила цяло семейс…Feb 18 2019skafeto.com

Ревност – вероятно това е основната версия, по която полицията в Костенец ще работи за убийството на младата Милена Шишкова в Костенец. 38-годишната жена е била брутално заклана, а полицията в града издирва нейния съпруг. Часове след трагедията хората в Костенец говорят единствено за случилото се. Милена Шишкова се е занимавала с погребален бизнес, ръководела е агенция „Рай-10“.

„Беше много добър човек, но не се разбираше със съпруга си, двамата имаха едно момченце. През последните години започна връзка с мъж с прякор Распутин, целият град говореше за това, те дори не се и криеха, вероятно това е причината мъжът й да реши да направи такова зверство“, коментира пред агенцията колега на убитата Милена. Други познати на младата жена твърдят, че тя е имала намерение да напусне мъжа си.

Распутин се занимава с продажба на техника, внос от Европа, втора ръка. „Не, говорят само глупости, не съм бил любовник на Милена, само бяхме много добри приятели и си споделяхме много неща. Та съпругът й аз съм го отгледал, израсна при мен, съседи сме. Не знам какво се е случило, но между тях двамата нещата си вървяха добре, ако нещо е била заплашвана, щях да знам“, твърди той.

Сигналът за жестокото убийство е получен днес около 8.40 сутринта. Дошлите на място лекари от Спешна помощ са могли само да констатират смъртта на младата жена. Съпругът на жертвата се казва Стоян Митев и върти строителен бизнес.Бившият съпруг на Алла Пугачова поръчал убийството на Филип КиркоровРуската световноизвестна, легендарна поп певица, композиторка и киноактриса Алла Пугачова и руската …Mar 13 2019skafeto.com

loading...