До края на седмицата ще се насладим на истински летни температури, ясно и слънчево време и ваканционно настроение. Това сочи синоптичната прогноза до края на септември. Златната есен ще се задържи до вторник, когато над страната ни ще се заоблачи трайно, температурите ще паднат и ще станем свидетели на истинско есенно време, което на практика ще сложи край на летния сезон, съобщават метеоролози. Рязката промяна на времето у нас ще настъпи вследствие на бурята Себастиан, която от няколко дни вилнее в страните от Западна Европа. Постепенно тя ще се насочва на юг към Балканския полуостров и ще достигне и до България. Силата й обаче ще бъде драстично намаляла. Себастиан причини човешки жертви и сериозни материални щети в Германия, Холандия, Австрия и Франция. Двама души загинаха в района на Хамбург през изтеклото денонощие.
Бурята Себастиан стига и до България: Синоптична прогноза до края на септември посочи в кой ден точно ще свърши лятото (ТАБЛИЦА)
5 страхотни съвета как да запазите тена си след моретоПилинг преди излагане на слънце
Задайте добра основа за потемнтния тен. Преди излагане на слънце нап…
Aug 24 2017skafeto.com

Третата жертва на Себастиан в Германия е от района на Северен Рейн-Вестфалия.

50-годишен мъж е загинал, след като върху него е паднало 20-метрово дърво, изкоренено от ураганния вятър. В Хамбург мъж в инвалидна количка е бил открит мъртъв в река, а друг жител на пристанищния град е бил смазан от стоварило се върху него строително скеле. У нас в петък се очакват истински летни температури, като максималните за страната ще бъдат между 29 и 34 градуса. Приз почивните дни времето ще се задържи слънчево и горещо. Много слънце очаква и почиващите в черноморските ни курорти. Температурата на морската вода ще бъде между 23 и 25 градуса, с изключение на най-северните райони, където тя ще падне до 20-21 градуса. Въпреки очакваното в средата на следващата седмица застудяване, в дните до края на септември ни очаква спокойно време, с температури по-високи от обичайните за този период от годината. По-съществени валежи се очакват около 26 септември.Потрес! Перничанин засне нещо отвратително в морето между Слънчев бряг и Несебър (ВИДЕО)Перничанин е изпратил видео на ZaPernik.com от Слънчев бряг. Видеото показва какво се случва в морет…Aug 18 2017skafeto.com

loading...