Новини

Българинът иска да спре всички предавания по телевизията, Интернет и Фейсбук: Заливат СЕМ с жалби за щяло и нещяло

Българинът иска да спре всички предавания по телевизията, Интернет и Фейсбук: Заливат СЕМ с жалби за щяло и нещяло

Ако има лесно българинът щеше да спре всички телевизии, радиа и направо целия Интернет, защото не всичко, което се показва му допада. Така ще се сбъдне мечтата на голяма част от нашенците да се върнат в ерата на мракобесните времена, когато бананите идваха само с дядо Мраз.
Колкото си по-известен в България, толкова повече врагове си навличаш.
Въпреки, че по смисъла на търговския закон отделните недоволни зрители изобщо не са клиенти, защото не плащат нито стотинка за това, което гледат в интернет или по телевизията, претенциите им са да командват всяка телевизия, Фейсбук и „Гугъл“ като генерални директори.
Дали едно предаване ще го има се определя от масовия зрителски интерес и дали привлича реклами, а не от това дали на някой отделен зрител му харесва или не.
Фаворит в зрителските жалби обаче явно е най-гледаното предаване в историята на телевизията „Шоуто на Слави“.
Искания предаването на Слави Трифонов да бъде незабавно свалено от екран пристигат системно в СЕМ под формата на оплаквания от телевизионни зрители, научи репортер на „ШОУ”.Слави Трифонов удържа на думата си: Политиците в ступор, Дългия представи първите петима от кастинга си (ВИДЕО)Слави Трифонов явно не се шегува и работи усилено над политическия си проект „Има такъв народ“. Това…Feb 7 2018skafeto.com

Сред най-честите причини за напористото зрителско желание са вулгарен език и арогантно поведение в ефир, на което според мнозина е безумно да продължава да се дава трибуна. Онова, което голяма част от зрителите очакват от членовете на Съвета за електронни медии, ако се съди по множеството оплаквания, постъпващи там, е незабавно сваляне от ефир на „Шоуто на Слави”. „Спрете този водещ! Не можем да търпим повече! Преля всякакви граници!” гласи част от постъпило в регулатора писмо. А председателят на СЕМ доц. Георги Лозанов пояснява, че не СЕМ е упълномощен да спира или сваля от ефир тв предавания. „Понякога исканията са абсурдни и невъзможни, но гледната точка на зрителя е различна”, твърди Лозанов. „Шоуто на Слави” удря всички рекорди за просташко и вулгарно предаване. Безумно е как това долнопробно шоу, което излага цяла България, още не е свалено от ефир!”, пък гласи един от гневните коментари на тв зрители. Справка показва, че годишно в медийния регулатор постъпват около 6000 сигнала срещу телевизионни предавания, реклами или филми, а техните податели най-често са хора на средна възраст. Всеки от тези сигнали задължително получава отговор. Освен „Шоуто на Слави” телевизионният зрител недолюбва най-често още „Съдебен спор” (заради „нарушаване на човешките права”) и „Съдби на кръстопът” (заради „неподходящо време на излъчване”).
Източник petel.bgРаботата става дебела: Заплашиха Слави Трифонов с убийство. Мъж от Стражица се закани, че ще заколи ДългияСлави Трифонов е бил заплашен с убийство. Случайно или не, зловещата закана се случва в разгара на п…Feb 15 2018skafeto.com

loading…Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Продължаваме с поредицата от рецепти за празничната трапеза на Великден. Вече ви предложихме рецептите за…
error: Съдържанието е защитено!