Българският ансамбъл спечели златен медал на обръчи и бухалки в Минск

златен медал в Минск

Българският ансамбъл по художествена гимнастика спечели златен медал във финала на обръчи и бухалки на Световната челиндж купа в Минск. Родните грации се представиха отлично и заслужиха оценка 28.600, което им донесе титлата. На второ място остана отборът на Беларус, а бронзовите медали са за гимнастичките на Украйна.

По-рано ансамбълът ни спечели и бронзов медал на пет топки. Възпитаничките на Весела Димитрова се представиха много силно и постигнаха резултат 29.450, но това не стигна за повече от бронз.

Италианките заслужиха титлата с оценка 29.800, докато резултатът на рускините бе идентичен с този на нашите грации – 29.450, но те получиха по-висока оценка за изпълнение (8.75 срещу 8.65 за нашите), което им донесе сребърните медали.

Българи с четири медала от олимпиада по информатикаС един златен, два сребърни и един бронзов медал се завръща българският отбор от Международната олим…Aug 11 2019skafeto.com

Съдийството на купата в Минск не беше на ниво, но въпреки това българският ансамбъл успя да спечели три медала.

БРАВО: Българският отбор по химия спечели 4 медала в ПарижМладите надежди на България продължават да ни радват на международни участия. Нова победа разписаха …Jul 31 2019skafeto.com

loading...
error: Съдържанието е защитено!